«Λάβαρα και ραβασάκια» από Γιώτα Γιάννα & Ζαχαρία Καρούνη

(ΑΚΟΥΣΤΕ) Η Γιώτα Γιάννα τραγουδά για τα λάθη της ζωής και της αγάπης.

«Κέντρο περίθαλψης άγριων ζωών»


Πριν από λίγες ώρες, είδε το «φως» του διαδικτύου ένα πρώτο δείγμα από τον επερχόμενο δίσκο του Ζαχαρία Καρούνη, που ετοιμάζεται αυτή την εποχή, με έντεκα τραγούδια σε στίχους του Χρίστου Γ. Παπαδόπουλου, μουσική του Ζαχαρία Καρούνη και ενορχηστρωτική επιμέλεια του κιθαρίστα και συνθέτη Χρυσόστομου Καραντωνίου.

Το «Κέντρο περίθαλψης άγριων ζωών» όπως είναι ο τίτλος του δίσκου, αποτελεί ένα κύκλο τραγουδιών με θέμα του τις ζωές όσων έζησαν στο περιθώριο της ζωής ή της αγάπης. Βασική ερμηνεύτρια είναι η Ηρώ Σαΐα και εκτός του Ζαχαρία Καρούνη συμμετέχουν ο Χρήστος Γεροντίδης και η Γιώτα Γιάννα, στη φωνή της οποίας οι δημιουργοί βρήκαν την ιδανική ερμηνεύτρια για το τραγούδι «Λάβαρα και ραβασάκια», που είναι και το πρώτο από τα τραγούδια του δίσκου που έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε. Οι στίχοι του γράφτηκαν από τον Χρίστο Παπαδόπουλο στο Κάιρο στις 22 Οκτωβρίου 2017.
52964776 1911423602320223 7573524864800129024 n
Έπαιξαν οι μουσικοί: Γιώτα Γιάννα (φυσαρμόνικα), Χρυσόστομος Καραντωνίου (κλασική κιθάρα - μπαγλαμά), Κώστας Παρίσσης (ηλεκτρική κιθάρα) και Θοδωρής Κουέλης (κοντραμπάσο). Η ηχοληψία έγινε από τον Χρυσόστομο Καραντωνίου και η μίξη με το mastering από τον Κώστα Παρίσση στο studio «Praxis». Για τις ανάγκες του τραγουδιού γυρίστηκε κι ένα video clip, σε σενάριο του Ζαχαρία Καρούνη, σκηνοθεσία του Ζαχαρία Καρούνη και του Θάνου Λυμπερόπουλου με τη βοήθεια του Γιώργου Καραλιά και διεύθυνση φωτογραφίας του Θάνου Λυμπερόπουλου.

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates