Κατερίνα Τσιρίδου - Αφιέρωμα στον Παναγιώτη Τούντα

(ΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ – ΑΚΟΥΣΕ) Νέος δίσκος αφιέρωμα στον μεγάλο Παναγιώτη Τούντα κι ένα πρώτο τραγούδι… για την «όρεξη»
Η Κατερίνα Τσιρίδου έχει συνδέσει το όνομά της με το ρεμπέτικο, το μικρασιάτικο και το κλασικό λαϊκό μας τραγούδι.

Εδώ και αρκετά χρόνια με μεράκι, συνέπεια και προσωπικότητα ταξιδεύει τα διαμάντια μας στις γειτονιές του κόσμου. Μαζί με την εξαίρετη ομάδα των μουσικών που τη συνοδεύουν, δρέπουν δάφνες σε διεθνή φεστιβάλ, μουσικές συναντήσεις, συναυλίες σε ιδιαίτερους χώρους, όπως εκκλησίες και όχι μόνο.

Είναι χαρακτηριστικό πως η πρώτη διεθνής δισκογραφική παραγωγή τους το 2012  με τίτλο “Kompania Live” έφτασε στο Νο 5 του παγκόσμιου chart στο WMCE και η δεύτερη διεθνής παραγωγή τους το 2013 με τίτλο “ROUNDTRIP” στο Νο 7. Ήδη τόσο η ίδια όσο και το συγκρότημα μετρούν μεγάλο αριθμό συναυλιών στο εξωτερικό σε χώρες όπως το Βέλγιο, η Ολλανδία, η Γερμανία, η Αυστρία, κλπ. 

Η Τσιρίδου ταυτόχρονα επεκτείνεται σε συνεργασίες με μπλουζίστες (Louisiana Red) και σολίστες της world μουσικής (Bob Prozman) απευθυνόμενη στο διεθνές κοινό της world μουσικής σκηνής.

Στις 26 Σεπτεμβρίου η Κατερίνα Τσιρίδου και η Ρεμπέτικη μπάντα της (Rembetiko band) θα δώσουν την πρώτη τους συναυλία στο Ισραήλ και είναι sold out...

Από το επερχόμενο δισκογραφικό αφιέρωμά της στον Παναγιώτη Τούντα, με τίτλο «Αμάν Κατερίνα» είναι και το ομότιτλο τραγούδι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates