«Ακριβή μου μητέρα» Χρήστου Γιαννόπουλου: 19 τραγούδια για τη μάνα

(ΑΚΟΥΣΤΕ) Τους στίχους υπογράφουν 16 στιχουργοί και ερμηνεύουν 15 τραγουδιστές.
Ο τραγουδοποιός Χρήστος Γιαννόπουλος μελοποίησε 19 στίχους για τη μάνα. Τους υπογράφουν 16 στιχουργοί και τους ερμηνεύει μαζί με άλλους 14 τραγουδιστές.

Τα τραγούδια συμπεριλήφθηκαν σε ένα πολυσυλλεκτικό άλμπουμ με τίτλο «Ακριβή μου μητέρα». Ένας ύμνος στον πιο αγαπημένο άνθρωπο της ζωής μας. Η μάνα θυσία, η εργαζόμενη, η αγωνίστρια, η κουρασμένη, η γερασμένη, η μάνα του φονιά, η Μανιάτισσα, η Μικρασιάτισσα μάνα. Η μάνα που έχει δώσει τη ζωή της ολόκληρη, την ανάσα της, τα ξενύχτια της, τις αγωνίες της, το χαμόγελο της για τα παιδιά της.

Σπουδαίοι ερμηνευτές όπως η Ελένη Δήμου, η Βάσια Ζήλου, η Πένυ Ξενάκη, ο Λάμπρος Καρελάς, η Μαρία Κανελλοπούλου, ο Σπύρος Παπαδήμας, η Ράνια Τέκου, ο Γιάννης Στάθης, ο Πάνος Μπλέτζας, η Ειρήνη Ζώη, η Λίνα Μιχαήλ, ο Γιάννης Λάρδης, η Δήμητρα Κωστάκη, η πρωτοεμφανιζόμενη Χρύσα Διακάτου, μαζί και ο συνθέτης που ερμηνεύει δύο τραγούδια, αγκάλιασαν με αγάπη και ερμήνευσαν με ευαισθησία και συγκίνηση αυτά τα 19 τραγούδια.

Οι 16 συμμετέχοντες στιχουργοί είναι: Ιερομνήμων, Νικολακάκος, Άννινος, Καραπάνου, Ζαχάκη, Θωμάζος, Δεουδέ, Λιαλιάρης, Τσίρος, Τσουμέτης, Στρατής, Γεωργίου, Αρβανίτη, Κωνσταντινίδου, καθώς και η Ελένη Μέη Ασημακοπούλου και ο συνθέτης.

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates