Χριστίνα Μιχαλάκη - «Υπάρχουν και ψυχές»

(ΑΚΟΥΣΕ) Ένα γοητευτικό, ατμοσφαιρικό και ελπιδοφόρο τραγούδι παρουσιάζει η νεαρή και ταλαντούχα ερμηνεύτρια Χριστίνα Μιχαλάκη.
Δημιουργοί του, ο προικισμένος στιχουργός Θεόδωρος Ποάλας, που συνέδεσε το όνομά του με αξιόλογες συνεργασίες και καταθέσεις και ο δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Μανώλης Μιχαλάκης.

Ο Ποάλας (που συχνά υπέγραφε με το ψευδώνυμο Αλέξανδρος Αλεξάνδρου) μπορεί να μην είναι πια κοντά μας, όμως οι αλήθειες και οι «ψυχές» των στίχων του εξακολουθούν να μας συντροφεύουν.

Τα «διαμάντια» του παντρεύτηκαν μελωδικά με το Χρήστο Νικολόπουλο, το Γιάννη Σπανό, τη Λένα Πλάτωνος, το Γιώργο Ζαμπέτα, με ερμηνευτές τους Βίκυ Μοσχολιού, Μαρία Φαραντούρη, Μανώλη Μητσιά, Κατερίνα Κούκα, Ελένη Δήμου, Μιχάλη Δημητριάδη κ.ά.

Ο Μιχαλάκης, πατέρας της Χριστίνας, για πολλά χρόνια συντρόφευσε τη Βίκυ Μοσχολιού στις ζωντανές εμφανίσεις της και στη δισκογραφία. Εκτός από τα σολιστικά και συνθετικά του βήματα, έχει καταθέσει κι ένα σημαντικό έργο ως δάσκαλος μουσικής, με έντονη θητεία σε ωδεία και σχολές, καθώς και με αξιοπρόσεκτη βιβλιογραφία.

Μοιραία, η Χριστίνα μπολιάστηκε με τη λατρεία για τη μουσική και το τραγούδι, αφού και η μητέρα της είναι καθηγήτρια πιάνου. Διδάχτηκε μουσική από παιδί και για πολλά χρόνια συμμετείχε στη χορωδία του Δημήτρη Τυπάλδου. Απόκτησε πτυχία αρμονίας, αντίστιξης και φούγκας και παράλληλα αποφοίτησε ως φιλόλογος από τη Φιλοσοφική Σχολή Ιωαννίνων.

Σε ηλικία 21 ετών απέσπασε το βραβείο ερμηνείας στο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Τραγουδιού Κέρκυρας, ενώ συνεργάζεται στενά με τον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη Θανάση Πολυκανδριώτη. Έχει λάβει μέρος σε συναυλίες στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στη Λυρική Σκηνή, στο Θέατρο Badminton. Την ίδια ώρα δίνει σταθερό παρών στη διασκέδαση σε εξαιρετικά προγράμματα και ατμοσφαιρικούς χώρους.

«Υπάρχουν και φωνές», λοιπόν,  που πραγματικά ξέρουν και έχουν να πουν πολλά στις «ψυχές» των ακροατών, όπως συμβαίνει με τη ξεχωριστή Χριστίνα Μιχαλάκη.Το τραγούδι κυκλοφορεί σε Digital Single (Ψηφιακή Μορφή) σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες, από το Ogdoo Music Group.
Download it on iTunes | Download it on Google Store | Listen on Spotify | Subscribe Here

Video

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates