Μάριος Φράστας - «Να φεύγεις»

(ΝΕΟ DIGITAL SINGLE) Το ολοκαίνουργιο τραγούδι του Μάριου Φράστα, με τίτλο «Να φεύγεις».
18/01/2016

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένα ξεχωριστό τραγούδι, μια δυναμική μπαλάντα, με έντονα ρυθμικά στοιχεία και ιδιαίτερες μελωδικές γραμμές, αποτελεί το δεύτερο δείγμα γραφής, μετά το «Αφού το ξέρεις σ’αγαπώ», του τραγουδοποιού Μάριου Φράστα.

Ο ταλαντούχος νεαρός δημιουργός και ερμηνευτής συνεχίζει τη μουσική του διαδρομή, βάζοντας γερά θεμέλια για μια πορεία σε έντεχνα, αλλά και ροκ μονοπάτια.

Μάριος Φράστας - Μικρό Βιογραφικό


Ο Μάριος Φράστας γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νίκαια το 1983. Ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική σε ηλικία 14 ετών, κάνοντας τα πρώτα του μαθήματα μοντέρνας κιθάρας με δάσκαλο τον Χρήστο Ζεϊμπέκογλου.

Στη συνέχεια φοίτησε στην πολυφωνική μουσική Σχολή Κερατσινίου κάνοντας μαθήματα κιθάρας και θεωρίας, με δάσκαλο τον Διονύση Σπυρόπουλο, ενώ ολοκλήρωσε τις σπουδές του, πάνω στην κλασσική μουσική το 2007, παίρνοντας το πτυχίο της αρμονίας (ανωτέρων θεωρητικών) στο Κεντρικό Ωδείο Αθηνών με δάσκαλο τον Σταμάτη Αθανασούλα.

Είτε μόνος του, είτε ως μέλος διαφόρων μουσικών σχημάτων ξεκίνησε να δουλεύει στο χώρο σε ηλικία 16 ετών παίζοντας και τραγουδώντας, ενώ με την ολοκλήρωση των σπουδών του ασχολήθηκε και με την διδασκαλία μοντέρνας κιθάρας και θεωρητικών.

Ασχολείται επαγγελματικά με το χώρο έως και σήμερα, ενώ δισκογραφικά συμμετέχει και στο δίσκο της Ιωάννας Ζεϊμπέκογλου με τίτλο «Να σε κοιτώ να μου γελάς».

Μάριος Φράστας - «Να φεύγεις» | Εξώφυλλο


Marios Frastas Na fevgeis Cover Digital Single

Κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group

Κατεβάστε το «Να φεύγεις» από Google Store

Κατεβάστε το «Να φεύγεις» από iTunes

Ακούστε το «Να φεύγεις» στο Spotify

Video

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates