Μάγδα Βαρούχα- «Κλεμμένα φιλιά»

Η Μάγδα Βαρούχα παρουσιάζει το δεύτερο single από το πρώτο προσωπικό album της με τίτλο «28 και κάτι».
16/05/2019

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Μάγδα Βαρούχα μετά την επιτυχημένη πορεία του πρώτου single από τον δίσκο της «28 και κάτι», με τίτλο «Μυρίζει βροχή», που αγαπήθηκε από το κοινό έχοντας από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του τη θερμή στήριξη του Μελωδία 99,2, επανέρχεται με ένα εξαιρετικό δεύτερο τραγούδι από τον δίσκο της, με τίτλο «Κλεμμένα φιλιά».

Η Μάγδα Βαρούχα αποδεικνύει για μία ακόμα φορά στα «Κλεμμένα φιλιά» ότι είναι μια πολυσύνθετη ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός, με πλούσια δημιουργική φλέβα.

Το ιδιαίτερο ηχόχρωμα και τα περίτεχνα φωνητικά γυρίσματα που αντλεί από το παραδοσιακό τραγούδι, δίνουν τον προσωπικό της τόνο σε ότι ερμηνεύει.

Τα «Κλεμμένα φιλιά» είναι μια αισθαντική μπαλάντα που μιλά για τον έρωτα, την απουσία και την αντισυμβατική αγάπη που ανθίζει στις σκιές.

Λάθος ζωές και σιωπηρά πάθη δίνουν πρόσκαιρη χαρά και τη διεκδικούν αμέσως πίσω, αφήνοντας τους πρωταγωνιστές μόνους με τη λαχτάρα ακόμα νωπή στα χείλη.
Η Μάγδα Βαρούχα υπογράφει τους στίχους και τη μουσική και ερμηνεύει με εσωτερική ένταση και ευαισθησία ένα τραγούδι με λεπτές συναισθηματικές ισορροπίες, ξεδιπλώνοντας τις εικόνες του μπροστά μας, σαν σκηνές μιας ασπρόμαυρης θερινής προβολής.

Τα «Κλεμμένα φιλιά» όπως και ο δίσκος «28 και κάτι» κυκλοφορούν από το Ogdoo Music Group σε όλα τα δισκοπωλεία και τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Το «28 Και Κάτι» κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες: 


  • Κατεβάστε το από το iTunes
  • Κατεβάστε το από το Google Store
  • Κατεβάστε το από το Amazon
  • Ακούστε το από το Spotify
  • Ακούστε το από το Deezer

Κλεμμένα Φιλιά - Συντελεστές:

Μουσική / Στίχοι: Μάγδα Βαρούχα
Ενορχήστρωση: Αλέξανδρος Κούρος
Μίξη: Κώστας Παρίσσης / Praxis Studio
Πιάνο/τύμπανα/κρουστά: Αλέξανδρος Κούρος
Κιθάρες: Κώστας Παρίσσης
Ακορντεόν: Νίκος Σταδιάτης
Κλαρινέτο: Αλέξης Στενάκης
Ηλεκτρικό μπάσο: Αντωνία Τσολάκη

Video

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates