Κυριάκος Κουγιουμτζόγλου – «Ξεθωριάζει το σ’ αγαπώ»

(ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ – ΑΚΟΥΣΤΕ) Ένα τρυφερό «βαλσάκι», το «Ξεθωριάζει το σ' αγαπώ» είναι το νέο digital single του Κυριάκου Κουγιουμτζόγλου, σε δικά του λόγια και μουσική.
Κυριάκος Κουγιουμτζόγλου | Ξεθωριάζει Το Σ' Αγαπώ Κυριάκος Κουγιουμτζόγλου | Ξεθωριάζει Το Σ' Αγαπώ Νέο Digital Single
«Ξεθωριάζει το σαγαπώ» ο τίτλος του τραγουδιού που έρχεται να «αρμενίσει» σε «θάλασσα χωρίς βυθό» όπως λέει στο ρεφραίν του.

Από το Ogdoo Music Group έχουν κυκλοφόρησαν δύο ακόμη digital single του Κυριάκου Κουγιουμτζόγλου, το «Της ζωής το λεωφορείο» και το «Δυο τσιγάρα δρόμος».

Κυριάκος Κουγιουμτζόγλου


Ο Κυριάκος Κουγιουμτζόγλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Από την ηλικία των εννέα ετών ξεκίνησε να παρακολουθεί ιδιαίτερα μαθήματα κιθάρας και σύντομα έκανε αισθητή την παρουσία του στις μουσικές σκηνές της Βορείου Ελλάδας. Παράλληλα έλαβε μέρος στο 32ο Φεστιβάλ Ελληνικού Τραγουδιού, ενώ ίδρυσε και το ξεχωριστό συγκρότημα Encore.

Στη διαδρομή που ακολούθησε, ξεχώρισε η παρουσία του στο Καφωδείο Ελληνικό της Θεσσαλονίκης, όπου συναντήθηκε με τραγουδοποιούς, όπως ο Γιάννης Μήτσης, ο Γιώργος Αετόπουλος, ο Ευγένιος Δερμιτάσογλου κ.α.

Το εξώφυλλο του Digital Single «Ξεθωριάζει Το Σ' Αγαπώ»


Kiriakos-Kougioumtzoglou-Ksethoriazei-To-S-Agapw-Cover-Digital-Single

Το το νέο digital single του Κυριάκου Κουγιουμτζόγλου «Ξεθωριάζει το σ’ αγαπώ» κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

• Κατεβάστε το «Ξεθωριάζει το σ’ αγαπώ» από iTunes

• Κατεβάστε το «Ξεθωριάζει το σ’ αγαπώ» από Google store

• Κατεβάστε το «Ξεθωριάζει το σ’ αγαπώ» από Amazon

Video

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates