Κώστας Καραφώτης - «Από ‘δώ πέρασες»

(ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ – ΑΚΟΥΣΤΕ) Ο Κώστας Καραφώτης κάνει την έκπληξη του φετινού χειμώνα με το τραγούδι «Από ‘δώ πέρασες», μια δυναμική λαϊκή μπαλάντα.
Κώστας Καραφώτης | Από 'δώ πέρασες Κώστας Καραφώτης | Από 'δώ πέρασες Νέο Digital Single
Ένα νέο τραγούδι κομμένο και ραμμένο πάνω στη ζεστή και επιβλητική φωνή του Κώστα Καραφώτη, που επιβεβαιώνει την έντονη και βαθιά καλλιτεχνική σχέση που έχει εδώ και πολλά χρόνια με το Θάνο Παπανικολάου.

Ο Κώστας Καραφώτης γεννήθηκε στα Τρίκαλα της Θεσσαλίας το 1978, όπου έζησε μέχρι και τα 18 του χρόνια. Από πολύ νωρίς έδειξε το ενδιαφέρον του για τη μουσική, αφού σε ηλικία μόλις 8 ετών έπεισε τον πατέρα του να του αγοράσει ένα μπουζούκι. Γράφτηκε σε μουσικό ωδείο για να σπουδάσει θεωρία της μουσικής και σολφέζ, ενώ παράλληλα με το μπουζούκι, παρακολούθησε και μαθήματα πιάνου.

Εμφανίστηκε σε συναυλίες στην Αμερική, στον Καναδά, την Αυστραλία, τη Νότιο Αφρική, τη Γερμανία, το Βέλγιο, την Κύπρο και άλλες χώρες της Ευρώπης. Επίσης, σε πολύ σημαντικούς χώρους στην Ελλάδα, όπως το ΣΕΦ σε φιλανθρωπική συναυλία με τον Χρήστο Νικολόπουλο, αλλά και στο εξωτερικό, όπως το Cirque Royal Brussels σε συναυλία του ίδιου συνθέτη.

Συνεργάστηκε με μεγάλους Έλληνες ερμηνευτές όπως: Μαρινέλλα, Γλυκερία, Βασίλης Καρράς, Γιώργος Μαζωνάκης, Έλενα Παπαρίζου, Μελίνα Ασλανίδου, Πέγκυ Ζήνα, Σταμάτης Γονίδης και άλλοι.

Αλλά και με συνθέτες και στιχουργούς, όπως ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο Αντώνης Βαρδής, ο Γιάννης Σπανός, ο Βασίλης Γραβριηλίδης, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο Νίκος Τερζής, ο Βασίλης Γιαννόπουλος και πολλοί άλλοι.

Αποτέλεσμα της συνεργασίας του Κώστα Καραφώτη με το Θάνο Παπανικολάου είναι το  «Από ‘δώ πέρασες» που κυκλοφορεί από τις 20 Νοεμβρίου και έχει κατακλύσει τις ραδιοφωνικές συχνότητες της χώρας, γνωρίζοντας θερμή υποδοχή από τον κόσμο.

Κώστας Καραφώτης - Από 'δώ πέρασες | Εξώφυλλο

Kostas Karafotis Apo Do Perases Cover Digital Single

To νέο τραγούδι του Κώστα Καραφώτη «Από ‘δώ πέρασες» κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Κατεβάστε το «Από ‘δώ πέρασες» από Amazon 

Κατεβάστε το «Από ‘δώ πέρασες» από Google store

Ακούστε το «Από ‘δώ πέρασες» στο Spotify

Ακούστε το «Από ‘δώ πέρασες» στο Rdio

Ακούστε το «Από ‘δώ πέρασες» στο Deezer

Video

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates