Ελένη Πέτα – «Το δώρο»

(ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ – ΑΚΟΥΣΤΕ) «Το δώρο», ένα νέο τραγούδι που ερμηνεύει η Ελένη Πέτα σε μουσική Θέμη Καραμουρατίδη και στίχους Γεράσιμου Ευαγγελάτου από το Ogdoo Music Group.
Ελένη Πέτα "Το Δώρο" Ελένη Πέτα "Το Δώρο" Νέο Digital Single
«Το δώρο» είναι ένα τραγούδι σε μουσική Θέμη Καραμουρατίδη και στίχους Γεράσιμου Ευαγγελάτου με την Ελένη Πέτα σε μια στιγμή μεστής και συνάμα απέριττης ερμηνευτικής ωριμότητας.

Στην ηχογράφηση συμμετέχει η Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της Βάγιας Ζεππάτου. Η ηχογράφηση έγινε το 2012 με διευθυντή της ορχήστρας τον Θανάση Τσιπινάκη(†).

Το «δώρο» της Ελένης Πέτα


Η Ελένη Πέτα δύο χρόνια μετά το τελευταίο digital single με τίτλο «Να Μείνεις Εδώ» που κυκλοφόρησε από τη Feelgood Records, έρχεται κοντά μας με «το δώρο» της.

Είναι αιφνιδιαστικά ευχάριστο και ιδιαιτέρως συναισθηματικό «Δώρο».

Η Ελένη Πέτα γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Τελείωσε τις σπουδές της στο βιολοντσέλο, στο Κρατικό Ωδείο της Θεσσαλονίκης. Τότε κάνει τα πρώτα της βήματα ως μουσικός και συνεργάζεται με τον Νίκο Παπάζογλου στη καλοκαιρινή του περιοδεία. Ξεκινάει επαγγελματικά το τραγούδι κάνοντας συγχρόνως μαθήματα φωνητικής στο Κρατικό Ωδείο της Θεσσαλονίκης και μετέπειτα στο Ωδείο Αττικής.


Ελένη Πέτα - «Το δώρο» | Εξώφυλλο


Elena-Peta-To-Dwro-Cover-Digital-Single

Το νέο τραγούδι της Ελένης Πέτα«Το δώρο» κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Κατεβάστε «Το δώρο» από iTunes

Κατεβάστε «Το δώρο» από Google Store

Κατεβάστε «Το δώρο» από Amazon

Video

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates