Τα λαϊκά της καρδιάς στην «Πένα» στην Πειραιώς!

Ξεκινάει σήμερα ένα πολύ δυνατό σχήμα! Ο αειθαλής Γιώργος Σαρρής, η γλυκόλαλη Ευδοκία, ο περίτεχνος Λευτέρης Ζέρβας, ο χειμαρρώδης Παναγιώτης Λάλεζας και ο στιβαρός Βασίλης
Χαραλάμπους σε ένα πρόγραμμα αξιώσεων στην «Πένα» Πειραιώς 69 και Ασωμάτων.

Ένας νέος καλαίσθητος, ατμοσφαιρικός και πλήρως ανακαινισμένος χώρος με εξαιρετικό ήχο και απολαυστική θέαση στην πίστα απ’ όπου και να κάθεται ο θεατής, ακόμη και στο μπαρ.

«Τα λαϊκά της καρδιάς» καλύπτουν τρεις χρυσές δεκαετίες του ελληνικού τραγουδιού, από το 1960 έως και το 1990. Τριάντα χρόνια τραγούδια… που αγαπήσαμε, χορέψαμε, σιγοτραγουδήσαμε. Διαχρονικές στιγμές που εξακολουθούν να ομορφαίνουν την καθημερινότητά μας, δίνοντάς μας λιμάνι και ελπίδα. Μεστά σημεία αναφοράς στους έρωτες, τις χαρές, τις λύπες, τα μεράκια μας.

Τραγούδια αληθινά, άσματα παντοτινά υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του ταλαντούχου μαέστρου Σωτήρη Αγραφιώτη και την επιμέλεια του διακεκριμένου συγγραφέα, μουσικού παραγωγού και διευθυντή του ogdoo.gr Κώστα Μπαλαχούτη. Στο καντίνι και στην «Πένα» και η πολυμελής ορχήστρα με τους εξαιρετικούς μουσικούς και τον σολίστα Αντώνη Πουλάκη στο μπουζούκι.

Στην «Πένα» Πειραιώς 69 και Ασωμάτων η διασκέδαση παντρεύεται με την ψυχαγωγία κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ, αλλά και την Κυριακή το μεσημέρι. Κι όλα αυτά με σεβασμό και υπευθυνότητα προς τους ακροατές και βέβαια με φιλικές τιμές: Πλήρες μενού με απεριόριστο ποτό στα 25 ευρώ το άτομο (ποτό στο μπαρ 7 ευρώ).

Στην «Πένα» το καλό λαϊκό τραγούδι, καθαρόαιμο και λαμπερό, «ψαγμένο» αλλά και «ακομπλεξάριστο» βρίσκει το φυσικό, σύγχρονο «οχυρό» του με μια «γεμάτη» ομάδα ερμηνευτών και μουσικών που δύσκολα συναντά κανείς στις μέρες μας.

Ελάτε να γευτείτε τις χάρες και τα πολύτιμα κεράσματά τους και να γλεντήσετε στην «Πένα» με την καρδιά σας!

«Πένα» Πειραιώς 69 και Ασωμάτων | Παρασκευή και Σάββατο βράδυ – Έναρξη: 23.30 | Κυριακή μεσημέρι  - Έναρξη: 14.30 | Τηλ. 210 3230034-5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates