Ο Τόλης «αναγεννήθηκε». Ο Ρέμος;

Εντυπωσιακή επανεμφάνιση του Τόλη Βοσκόπουλου στη διασκέδαση και standing ovation από τους θαμώνες στο….

Διογένης Studio στην πρεμιέρα του βετεράνου, στο πλευρό του Αντώνη Ρέμου. Ο τελευταίος ενθάρρυνε τον τρακαρισμένο και εμφανώς συγκινημένο Βοσκόπουλο. Ήταν έκδηλη η αγάπη και ο σεβασμός που απέδιδε με κάθε του λέξη και κίνηση στο «μύθο».

Ο Τόλης όταν «λύθηκε», «κέντησε». Γιατί πέρα από την «εικόνα» του star έχει για προίκα διαχρονικά τραγούδια: Αγωνία, Γλυκά πονούσε το μαχαίρι, Το φεγγάρι πάνωθέ μου, Λυπάμαι, Εκείνη, Ψύλλοι στ’ αυτιά μου, Οι αναμνήσεις, Σε ικετεύω, Ένα ρολόι σταματημένο, Σαν της γαρδένιας τον ανθό, Συγχωρήστε το απόψε το παιδί, Άγνωστη αγαπημένη, Πριν χαθεί το όνειρό μας, Λάθος δρόμο πήραμε καρδιά, Χωρίς αυτήν, Κι έλεγες Αποκοιμήθηκα, Άιντε στην υγεία της, Ανεπανάληπτος, Ατέλειωτο ερωτικό ταξίδι, Το ξέρω πως δε θα γυρίσεις, Οι άντρες δε μιλούν πολύ και τόσα ακόμη… που τα υπογράφουν διαλεκτοί δημιουργοί (Ζαμπέτας, Τσάντας, Πλέσσας, Παπαδόπουλος, Δερβενιώτης, Βίρβος, Πάνου, Κατσαρός, Πυθαγόρας, Καλδάρας, Πολυκανδριώτης, Πάριος κ.ά.).

Είναι μάστορας ερμηνευτής έχει κατακτήσει το προνόμιο της ειλικρινούς επικοινωνίας με το ευρύ κοινό. Ο Ρέμος ορθά «πατάει» φέτος στα σίγουρα επιπλέον στηρίγματα που τα παρέχει ο «παλιός». Γιατί ο «νέος» παρά τις δεδομένες ερμηνευτικές ικανότητές του αναδείχτηκε σε μια εποχή πλασματικής ευμάρειας που ευνόησε το κακό γούστο και τα παρελκόμενά του. Τώρα που τα ψεύτικα στολίδια χάνοντας τη «χρυσόσκονη» τους δείχνουν την πραγματική φτιαξιά τους, μοιραία έρχεται η ώρα που πρέπει να μιλήσουν τα «έργα». Και τότε ο βασιλιάς δε μπορεί να κρύψει τη «γύμνια» του.


Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates