Το χειμώνα στην «Οδό Ονείρων»!

Η μουσική σκηνή στη Χαλκίδα, η «Οδός Ονείρων», ανοίγει και φέτος το χειμώνα τις πόρτες της.
Η «Οδός Ονείρων» έχει καταφέρει τα τελευταία 8 χρόνια λειτουργίας της να είναι ένας χώρος έκφρασης αισθημάτων. Όπως αναφέρει το δελτίο τύπου, μέσα της χωράνε το σμίξιμο και ο χωρισμός των ανθρώπων, η μουσική ακρόαση, η συζήτηση (όχι την ώρα της παράστασης), τα γέλια μας (όχι την ώρα της παράστασης), οι αγκαλιές (σεμνά), οι καβγάδες (έξω στο δρομάκι παρακαλώ), ένα ποτό και η επιθυμία της συνάντησης.

Όλη αυτή η αγάπη και η ζεστασιά έχει αποτυπωθεί και από τους σπουδαίους καλλιτέχνες που στηρίζουν την «Οδό Ονείρων», όπως ο Θάνος Μικρούτσικος, ο Γιώργος Νταλάρας, ο Διονύσης Σαββόπουλος, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Χρήστος Θηβαίος, ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Μπάμπης Στόκας, ο Γιάννης Κούτρας, ο Παντελής Θαλασσινός, ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Φίλιππος Πλιάτσικας, ο Γιάννης Αγγελάκας, τα Υπόγεια Ρεύματα, ο Φοίβος Δεληβοριάς, αλλά και οι νεότεροι Γιάννης Χαρούλης,  Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Νατάσσα Μποφίλιου, Κίτρινα Ποδήλατα, Imam Baildi, Κωστής Μαραβέγιας και φυσικά ο «ηθικός αυτουργός» για τη δημιουργία του χώρου, Αλκίνοος Ιωαννίδης, που κάθε χρόνο εμφανίζεται στο αγαπημένο του στέκι.

Παρέα με τα μουσικά φέτος θα παρουσιαστούν και κάποια επιλεγμένα θεατρικά σχήματα που μπορούν να φιλοξενηθούν στο χώρο.

Η έναρξη της χειμερινής σεζόν 2015-2016, λοιπόν, φέρνει ονόματα όπως ο Θάνος Μικρούτσικος, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Μπάμπης Στόκας, ο Χρήστος Θηβαίος, ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, ο Λεωνίδας Μπαλάφας, η Φωτεινή Βελεσιώτου, η Γιώτα Νέγκα, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και πολλοί ακόμα καλλιτέχνες. Οι ακριβείς ημερομηνίες, αλλά και τα νέα ονόματα που θα εμφανιστούν στο χώρο θα ανακοινωθούν σύντομα.

Ο Οκτώβρης ξεκινάει με ένα σπουδαίο live:
Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015 - Τάνια Κικίδη με special guest το Βασίλη Παπακωνσταντίνου«Οδός Ονείρων» | Τσιριγώτη 6, Χαλκίδα | Tηλ. 2221020504 & 6973400396odos oneiron 001

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates