Ο Γιάννης Παλαμίδας στον «Κενό Χώρο» (19/10)

Ο Γιάννης Παλαμίδας δημιούργησε, μαζί με το Βασίλη Δερτιλή, το συγκρότημα «Apocalypsis» το 1979 και κυκλοφόρησαν τον ομώνυμο…

δίσκο σε μουσική Βασίλη Δερτιλή και στίχους - ερμηνεία Γιάννη Παλαμίδα. Το 1981 συμμετείχε ως ερμηνευτής, μαζί με τη Σαββίνα Γιαννάτου, στο δίσκο της Λένας Πλάτωνος «Σαμποτάζ», σε στίχους Μαριανίνας Κριεζή.

Το 1986, κυκλοφορεί ο πρώτος προσωπικός του δίσκος «Σινερομάντζα», στον οποίο γράφει στίχους και μουσική. Το 2001 ερμηνεύει το τραγούδι, «Τυχερό μου αστέρι» στο δίσκο του Κωνσταντίνου Βήτα, «Angel Baby», από την ομώνυμη θεατρική παράσταση. Το 2008, ερμηνεύει το τραγούδι «Αλίμονο» στο δίσκο της Λένας Πλάτωνος «Ημερολόγια». Ο Γιάννης Παλαμίδας επανέρχεται στη δισκογραφία με το CD «Δωρητής Σώματος» (Οδός Πανός, Δεκέμβριος 2008), στον οποίο γράφει στίχους και μουσική. Το 2011 ερμηνεύει το δίσκο «Καβάφης - 13 τραγούδια της Λένας Πλάτωνος» σε ποίηση Κωνσταντίνου Καβάφη.

Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013 ο Γιάννης Παλαμίδας θα βρεθεί στον «Κενό Χώρο», όπου όλα είναι πιο εύκολο να συμβούν, για να δείξει τους δρόμους που έχει ανακαλύψει στα τόσα χρόνια περπατώντας με το ταλέντο και χιούμορ που διαθέτει. Ένας πρωτοπόρος ερμηνευτής με ικανότητες, ένας δυνατός δημιουργός με πλήθος εικόνες και ήχους.

Τηλέφωνα επικοινωνίας 6989.455.965 και 6973985550

Βασική φιλοσοφία του Πολιτιστικού χώρου «Κενός Χώρος» και απαραίτητη προϋπόθεση για την πολυμορφική δραστηριότητα του, είναι η κενότητα του χώρου, ιδιότητα που του επιτρέπει να διαμορφώνεται ανάλογα με τις ανάγκες κάθε δημιουργού για τη φιλοξενία της δράσης του.

Καλλιτεχνική επιμέλεια διοργάνωσης: "Η τρελή μιλιά" (Κατερίνα Κωνσταντίνου)


 

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates