Νίνα Λοτσάρη & Demy - «Cabaret Chaotique» στο Casablanca

Guests: Opera Chaotique.
19/12/2015

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Καμπαρέ σημαίνει τραγούδι, χορός, λάμψη, μαγεία, υπέρβαση. Φτιαγμένη από αυτά τα εκρηκτικά συστατικά και με μια δυνατή ανατρεπτική διάθεση, είναι η παράσταση Cabaret Chaotique, που ξεκινά παραστάσεις στο Casablanca Music Hall, στις 24 Δεκεμβρίου.

Με δύο λαμπερές πρωταγωνίστριες, τη Νίνα Λοτσάρη και τη Demy να υπόσχονται βραδιές απόδρασης από την καθημερινότητα, σε ύφος παρισινού καμπαρέ, στο κέντρο της Αθήνας. 

Με ένα μουσικό πρόγραμμα που κινείται επιδέξια ανάμεσα σε εποχές και είδη και με μια μεγάλη ορχήστρα να ερμηνεύει με jazzy πινελιές ελληνικά και ξένα τραγούδια, με χορευτές έκπληξη αλλά και την ανατρεπτική παρουσία του σχήματος Opera Chaotique, προτείνουν μια μουσικοχορευτική παράσταση, μαγική στο αποτέλεσμα της.  

Η Νίνα Λοτσάρη επιστρέφει στη σκηνή του Casablanca Music Hall, που ανοίγει ξανά τις πόρτες του στις μουσικοχορευτικές παραστάσεις και τα εντυπωσιακά show. Με την πετυχημένη προϋπηρεσία της σε ανάλογα προγράμματα, εγγυάται μια παράσταση υψηλής αισθητικής. Το Cabaret Chaotique είναι μια παράσταση που σχεδίαζε εδώ και καιρό, θέλοντας να κάνει μια διαφορετική πρόταση ψυχαγωγίας, μακριά από τα συνηθισμένα. Μια άλλου είδους ματιά, σε ένα άγνωστο και ίσως παρεξηγημένο είδος διασκέδασης, που μετράει ήδη πέντε αιώνες ύπαρξης. 

Η Demy, η δημοφιλής νέα ποπ τραγουδίστρια, είναι η τέλεια παρτενέρ της. Με την πολύτιμη θητεία της σε παραστάσεις μιούζικαλ (Μελωδία της Ευτυχίας, κ.α.), ανταποκρίνεται με επιτυχία στην πρόκληση του καμπαρέ.

Το Casablanca Music Hall είναι ο ιδανικός χώρος για την παράσταση. Με αισθητική ευρωπαϊκού μουσικού θεάτρου, διακριτική πολυτέλεια και ένα από τα ωραιότερα μενού της πόλης, προσφέρει πολυάριθμες επιλογές σε κρασί και ποτά ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς.Έναρξη: Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου
Παραστάσεις: κάθε Σάββατο και Κυριακή, στις 23:30
Επιπλέον παραστάσεις: 25/12, 31/12, 01/01 & 07/01

Τιμές εισιτηρίων: 55€, 45€, 35€, 25€, 14€, 10€

Casablanca Music Hall
Ακαδημίας & Ζωοδόχου Πηγής 3, Αθήνα, 210.3303300


Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates