Η Γιώτα Νέγκα για ένα βράδυ στη Θεσσαλονίκη

Λίγο πριν την κυκλοφορία του νέου της δίσκου, η Γιώτα Νέγκα συνεχίζει την περιοδεία της στην Ελλάδα.
Με ένα πρόγραμμα που έχει την υπογραφή του βασικού της συνεργάτη, του συνθέτη Θέμη Καραμουρατίδη, την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015 η Γιώτα Νέγκα εμφανίζεται στο «Άβατο Live Stage» της Θεσσαλονίκης.

Η Γιώτα Νέγκα & ο Θέμης Καραμουρατίδης συναντήθηκαν στη δημιουργία του δίσκου «Καινούριο Φιλί», που δεν χρειάζεται πλέον ιδιαίτερες συστάσεις. Και η ομότιτλη παράστασή τους χαρακτηρίστηκε ως μία από τις καλύτερες, αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές από τους δημοσιογράφους και το κοινό.

Μία σπουδαία φωνή που επιμένει να μας συγκινεί όπως παλιά, μια φωνή με «καταγωγή» από τις μεγάλες λαϊκές φωνές του παρελθόντος που δίνει στη συνέχεια το δικό της ευδιάκριτο στίγμα σε ό,τι ερμηνεύει, μία φωνή που αναμειγνύει τις λεπτές αποχρώσεις των συναισθημάτων με τις υψηλές ερμηνευτικές απαιτήσεις σε ένα μαγευτικό ηχητικό τοπίο. Η Γιώτα Νέγκα, μαζί με τρεις εκλεκτούς μουσικούς, θα ερμηνεύσει τα αγαπημένα τραγούδια από το «Καινούριο Φιλί» αλλά και «μεγάλα»  τραγούδια κορυφαίων συνθετών, σε ένα εξωστρεφές, συναρπαστικό, δοκιμασμένο πρόγραμμα.

Μουσικοί:
Άκης Μουχλιανίτης - πιάνο
Νίκος Κατσίκης - μπουζούκι
Τάσος Αθανασιάς - ακορντεόν«Άβατο Bar Live-Stage»
Αγν. Στρατιώτη 44, Πολίχνη, Θεσσαλονίκη
Τηλ. κρατήσεων: 2310 666869 & 6936 513776

Ώρα έναρξης: 22:30
Είσοδος ελεύθερη


Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates