«Γκαγκαντίν» - Οι γενναίοι της νύχτας στην Ακτή Πειραιώς! (από 20/12)

Με τον τίτλο «Γκαγκαντίν», εμπνευσμένο από την παλιά αγγλική ταινία της δεκαετίας του 1930, ο Διονύσης Σαββόπουλος στήνει το πρόγραμμα του…
25/11/2013

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr

φετινού χειμώνα στην Ακτή Πειραιώς με το Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, το Γιάννη Ζουγανέλη και την προσθήκη του Πάνου Μουζουράκη από 7 Μαρτίου.
Το «Γκαγκαντίν» είναι σπονδυλωτό θέατρο τραγουδιών με σκηνές καραόκε, εικόνες μπουάτ, γερές δόσεις μπουρλέσκ και Πολιτικού Καμπαρέ, άφθονα τραγούδια και άφθονη παρωδία, όπου συμμετέχει ο άνθρωπος - ορχήστρα Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος και η ηθοποιός Βερόνικα Δαβάκη μαζί με άλλους δώδεκα δεξιοτέχνες μουσικούς, τραγουδιστές και ηθοποιούς (Γιώτης Κιουρτσόγλου, David Lynch, Καλλίστρατος Δρακόπουλος, Νίκος Καλαντζάκος, Στάθης Άννινος, Άκης Αμπράζης, Γιάννης Πουρνάρας, Φίλιππος Σπυρόπουλος, Steve Tesser, Γιάννης Μίνως, Πάρις Θωμόπουλος).

Κι ακόμα: Οι πλέον αξιόλογοι καινούργιοι καλλιτέχνες της νέας μουσικής σκηνής και του θεάτρου, θα πραγματοποιούν αστραπιαίες εμφανίσεις, στην σκηνή της Ακτής Πειραιώς, σαν έκτακτοι επισκέπτες. Τα ονόματά τους δεν θα ανακοινώνονται από πριν, για να διατηρηθεί το στοιχείο της αναμονής και της έκπληξης. Οι τέσσερις του «Γκαγκαντίν» υπόσχονται φέτος κωμωδία, πάθος, μουσική και λίγο... γυμνό, κάθε Παρασκευή και Σάββατο από 20 Δεκεμβρίου 2013.

Κείμενα: Δ. Σαββόπουλος, Ε. Λασκαρίδης, Κ. Μπλιάτκας, Γ. Σκαμπαρδώνης & Γ. Ζουγανέλης
Σκηνικά: Μάριος Σπηλιόπουλος - Βοηθός: Θόδωρος Βογιατζίδης
Φωτισμοί: Γιώργος Τέλλος - Βοηθός: Γρηγόρης Αναγνώστου
Ήχος: Γιάννης Τούντας & Γιώργος Καραγιαννίδης - Βοηθός: Γιάννης Πρωτόπαππας
Ενορχηστρώσεις: Νίκος Καλαντζάκος, Στάθης Άννινος, Γιώτης Κιουρτσόγλου, David Lynch

Ώρα έναρξης: 22.30 | τηλ. 210-3418020


 

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates