15 χρόνια Εισβολέας στην Άνοδο (1/11)

Μαζί του στη σκηνή θα ανέβουν οι Τάκι Tσαν, Γέλως, Ιμάμ Mπαϊλντί, Ματούλα Ζαμάνη και άλλοι.
22/10/2014

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με αφορμή τα 15 χρόνια δισκογραφικής μου παρουσίας, αποφασίσαμε να διοργανώσουμε ένα μεγάλο επετειακό λάϊβ, μαζί με φιλαράκια γνώριμα, που έχουμε συνεργαστεί και συνυπάρξει όλα αυτά τα χρόνια... με τους: Τάκι Tσαν, Γέλως, Ιμάμ Mπαϊλντί, Ματούλα Ζαμάνη και άλλους... Με αγάπη, χρόνο, προσπάθεια, μεράκι. Θα παρουσιάσουμε παλιά και νέα κομμάτια, μια αναδρομή από το χθες στο σήμερα και μια υπενθύμιση για το ποιοί ήμαστε και το τι μπορούμε να καταφέρουμε αν έχουμε όρεξη, έμπνευση και υπομονή. Σε αυτό το λάϊβ μαζί μου θα είναι οι «The Tedd's», η καινούργια  μου μπάντα!

Μετά το «Μύθος καταρρέει», πήρα 90 μοίρες στροφή, ξαναμπλέκομαι και πειραματίζομαι με μουσικούς και όργανα, σε ένα ύφος και ηχόχρωμα που δεν μπορείς να το κατατάξεις εύκολα κάπου, μπορείς να το πεις χιπ χοπ, μπορείς να το πεις και μπλουζ, όπως το νιώσεις... άλλωστε η μουσική είναι μία και δεν έχει όρια... εάν ήταν μέρος, ίσως να ήταν πλανήτης, που μπορεί κανείς να ταξιδέψει μέχρι το κέντρο του, με άπειρα νέα μέρη να ανακαλύψεις, ένα κύμα που σε πάει και σε φέρνει χωρίς σταματημό!

Το «Μπαχαλιάζομαι» είναι το πρώτο κατά σειρά project του συγκροτήματος και θα παρουσιαστεί λάϊβ στην Αθήνα, στο Anodos Live Stage, το Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014, μαζί με παλιά τραγούδια, διασκευασμένα σε πιο εξελιγμένο μοτίβο, που μπερδεύουν το ηλεκτρονικό sequence με το φυσικό παίξιμο. Και το beat δε σταματά!

Οι The Tedd's αποτελούνται από τους:
Λιάκος, φωνή
Jim Σταρίδας στο τρομπόνι
Κώστας Φόρτσας στο κλαρίνο
Κώστας Κεφαλάς στην τρομπέτα
Βαγγέλης Καραπέτρος στην κιθάρα
Κώστας Στεργίου στα πλήκτρα
Λευτέρης Αντωνόπουλος στα τύμπανα
Κώστας Ξηρογιάννης στο μπάσο
DJ cutbrwal στις λούπες και τα scratch

Τιμές εισιτηρίων
10 ευρώ στην προπώληση
12 ευρώ στην πόρτα

Σημεία προπώλησης: www.viva.gr, Καταστήματα Public, 11876, Βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου, Seven Spots, ΙΑΝΟΣ, Reload Stores, Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), Τηλ.: 210 3608366

Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ ωρο: www.ticketpro.gr, www.tickethouse.gr
Για την αγορά εισιτηρίων μέσω internet ή μέσω πιστωτικής κάρτας υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου & στα True Love Tattoo στη Νέα Ερυθραία και στη Νέα Ιωνία

ΑΝΟΔΟΣ Live Stage
Πειραιώς 183, Αθήνα
Τηλ.: 210 34 68 100

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates