Παυσίλυπον – «Για άτομα με μουσικές ανάγκες!»

Το καλοκαίρι τελειώνει και το αγαπημένο μουσικό μεζεδοπωλείο της Κηφισιάς ετοιμάζεται να υποδειχτεί τη χειμερινή σαιζόν…

με προσεγμένες μουσικές προτάσεις και γαστριμαργικές απολαύσεις! Το «Παυσίλυπον» είναι ένας υπέροχος, άνετος και φιλόξενος χώρος στη Νέα Κηφισιά με σπιτική κουζίνα, εξαιρετικό κρασί, προσιτές τιμές και πάνω απ’ όλα, καλή μουσική. Η ορχήστρα του απαρτίζεται από νέους, ταλαντούχους μουσικούς που αποδίδουν διαχρονικά ρεμπέτικα και λαϊκά τραγούδια. Οι μουσικές επιλογές του προγράμματος είναι προσεγμένες και η ροή του άριστα δομημένη με τρόπο ώστε να κρατάει το κέφι αμείωτο από την πρώτη μουσική νότα μέχρι και το τέλος της βραδιάς.

Όλα αυτά, θα μπορούσε κανείς να πει ότι είναι αρκετά ώστε να παροτρύνεις κάποιον να το επισκεφθεί. Γιατί λοιπόν να γράψει κανείς περισσότερα; Γιατί το «Παυσίλυπον» είναι πάνω απ’ όλα κάτι παραπάνω. Είναι η μαγική του ατμόσφαιρα που μετατρέπει όλο το μαγαζί σε μια παρέα, το κέφι του που σε σηκώνει να χορέψεις πριν το καταλάβεις, το μεράκι και η αγάπη του ιδιοκτήτη που βγαίνει σε κάθε λεπτομέρεια του μαγαζιού και σε κάνει να νιώθεις σα στο σπίτι σου, το φαγητό του που είναι σπιτικό -και όχι σαν σπιτικό- και φυσικά το κρασί του το οποίο δε πρόκειται να σε πειράξει ακόμα και αν πιεις ολόκληρο βαρέλι.

www.pausilipon.gr


Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates