Ο Λεμπέσης στο Αρχοντικό: Η επιτυχία του Αυτονόητου!

Ένα μαγαζί χωρητικότητας 300 ατόμων κατάμεστο κάθε Παρασκευή, Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι.
Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη οικονομικά και όχι μόνο εποχή που βιώνουμε όλοι μας και ειδικά οι χώροι της νυχτερινής διασκέδασης το να είναι ένα μαγαζί χωρητικότητας 300 ατόμων κατάμεστο κάθε Παρασκευή, Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι είναι αξιοπρόσεχτο και αισιόδοξο γεγονός.

Το Αρχοντικό του Σαράντη


Το μαγαζί αυτό είναι το Ιστορικό μουσικό και γαστρονομικό στέκι της πλατείας Αμερικής, το Αρχοντικό του Σαράντη (Φυλής 234 τηλ.2108643554 και 2108625040). Η συνταγή της φετινής ιδιαίτερης επιτυχίας είναι το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.

Συγκεκριμένα: Ο έμπειρος και επιτυχημένος επιχειρηματίας Σαράντης Ρουχωτάς έχει δημιουργήσει έναν πανέμορφο χώρο - από τις καλύτερες αίθουσες της νυχτερινής Αθήνας - ζεστό και ελκυστικό με πολυμελές και φιλόξενο προσωπικό και τιμές ιδιαίτερα χαμηλές για την ποιότητα των φαγητών και των ποτών που σερβίρονται.

Γιάννης Λεμπέσης


Ο Γιάννης Λεμπέσης επί 35 συνεχόμενα χρόνια στο πάλκο χειμώνα - καλοκαίρι ανανέωσε ευρηματικά την ορχήστρα του Λαϊκή Στράτα.

Με εφηβική κυριολεκτικά διάθεση κάνει κατάθεση ψυχής κάθε βράδυ μαζί με τους σπουδαίους συνεργάτες του: Πορφύρη Κονά στο ακορντεόν, Βασίλη Μούζο στο μπουζούκι, Αντώνη Καλιούρη στο κλαρίνο, Θεοδόση Συκιώτη στη κιθάρα και τις λαμπερές και εκπληκτικές τραγουδίστριες Μαρία Σταφυλοπάτη και Μαριάνθη Λιουδάκη.

Στην «ομάδα» του Λεμπέση δεν υπάρχουν φιρμιλίκια, βεντετισμοί πρώτοι και δεύτεροι.

Όλοι μαζί καθιστοί στο πάλκο από την αρχή ως το τέλος του προγράμματος.

Και τι περιέχει το πρόγραμμα που έφτιαξαν ο Γιάννης Λεμπέσης και ο συγγραφέας, στιχουργός και διευθυντής του ogdoo.gr Κώστας Μπαλαχούτης που έχει την επιμέλεια: Όλα τα αγιασμένα Λαϊκά τραγούδια που τραγούδησαν γενιές και γενιές Ελλήνων και φυσικά τα τραγούδια του Λεμπέση που χρόνο με το χρόνο γίνονται γνωστά και αγαπητά στους εραστές της αληθινής Λαϊκής μουσικής.

Το Αυτονόητο του Μαργαρίτη και του Λεμπέση


Το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ λοιπόν είναι η συνταγή της επιτυχίας του Γιάννη Λεμπέση εφέτος στο Αρχοντικό του Σαράντη.

Όπως το αυτονόητο περιγράφει και το ολοκαίνουργιο τραγούδι του με τίτλο: «Θέλουμε και τα τραβάμε» πού ήδη όλα τα ραδιόφωνα το έκαναν σουξέ πριν ακόμα κυκλοφορήσει και το οποίο τραγουδά ντουέτο με το Σπουδαίο Γιώργο Μαργαρίτη.

Video

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates