Ο Γιάννης Λεμπέσης στο «Αρχοντικό του Σαράντη»

(ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ SPOT) Μαζί του η Μαρία Σταφυλοπάτη, η Μαριάνθη Λιουδάκη και 6μελής ορχήστρα.
Από την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου και κάθε Παρασκευή & Σάββατο βράδυ από τις 10.30μ.μ και τις Κυριακές το μεσημέρι από τις 2.30μ.μ. στο ιστορικό μαγαζί «Αρχοντικό του Σαράντη».

Γιάννης Λεμπέσης - 35 χρόνια στη διασκέδαση


Ο Γιάννης Λεμπέσης με σύνθημα την επιτυχία του «Όμως εμείς είμαστε εμείς και δεν μας άλλαξε κανείς», αλλά και το ολοκαίνουργιο ντουέτο με το Γιώργο Μαργαρίτη «Θέλουμε και τα τραβάμε», που με το καλημέρα παίζεται στα ανεξάρτητα -επίσημα και ανεπίσημα- ραδιόφωνα, συναντά δύο εξαιρετικές νέες ερμηνεύτριες, με πλούσια θητεία στην καλή διασκέδαση, τη Μαρία Σταφυλοπάτη και τη Μαριάνθη Λιουδάκη.

Μαζί τους -πάντα- η ορχήστρα του Λεμπέση «Λαϊκή Στράτα» που υπογραμμίζει με τον καλύτερο τρόπο τα ΑΘΑΝΑΤΑ ΡΕΜΠΕΤΙΚΑ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ, κλασικά αλλά και νεότερα ΛΑΪΚΑ που παρουσιάζουν με γνώση, μεράκι, φλόγα επικοινωνίας και αξιώσεις.

«Αρχοντικό του Σαράντη»


Όλα αυτά, οι σπουδαίοι συντελεστές και τα πανέμορφα τραγούδια, βρίσκουν τον ιδανικό χώρο έκφρασής τους, στο «Αρχοντικό του Σαράντη» στην πλατεία Αμερικής.

Ένα μαγαζί κόσμημα, ένα ιστορικό μουσικό και γαστρονομικό στέκι που εδώ και χρόνια έχει γράψει τη δική του ιστορία στο χώρο της ψυχαγωγίας. Ένα απ’ τα ελάχιστα μαγαζιά της κατηγορίας του που έχουν απομείνει στο κέντρο της Αθήνας.

Μια πλήρως ανακαινισμένη ευρύχωρη, αρχοντική αίθουσα 300 ατόμων με καθάρια αισθητική, εξαιρετικό ήχο, υπέροχη θέαση και επαφή του κοινού με την ορχήστρα, στοιχεία που από την πρώτη ματιά σε κερδίζουν και σε προδιαθέτουν για στιγμές ιδιαίτερης φιλικής, οικογενειακής και ποιοτικής ψυχαγωγίας.

Προσθέστε την πολυβραβευμένη κουζίνα του «Αρχοντικού του Σαράντη», τις χαμηλές τιμές και την άψογη εξυπηρέτηση και συνδυάστε όλα αυτά τα χαρακτηριστικά με τη συνεπή, σοβαρή και ουσιαστική 35χρονη συνεχόμενη παρουσία του Γιάννη Λεμπέση στην λαϊκή -με την αλήθεια και την αρχοντιά της λέξης- διασκέδαση. 
{youtube}p9F_wZsJlGU{/youtube}
Ο Γιάννης Λεμπέσης μαζί με την «Λαϊκή Στράτα» του και τις Μαρία Σταφυλοπάτη και Μαριάνθη Λιουδάκη θα χαρίσουν στους θαμώνες-προσκεκλημένους τους αρχοντικές «νύχτες μαγικές κι ονειρεμένες», μοναδικές στιγμές ξεφαντώματος της ψυχής και των αισθήσεων.

Γιάννης Λεμπέσης - μπουζούκι, τζουρά, μπαγλαμά
Πορφύρης Κονάς - ακορντεόν
Βασίλης Μούζος - μπουζούκι
Αντώνης Καλιούρης - κλαρίνο
Ηλίας Καλιαμπέτσος - βιολί
Θεοδόσης Συκιώτης - κιθάρα

Η επιμέλεια του προγράμματος είναι του διευθυντή του ogdoo.gr Κώστα Μπαλαχούτη.«Αρχοντικό του Σαράντη»
Φυλής 234, πλατεία Αμερικής
Τηλ. 2108643554και 2108625040

Τιμές: Πλήρες μενού με απεριόριστο κρασί: 20 ευρώ

Ποτό: 7 ευρώ | Κρασί από 18 ευρώ το μπουκάλι | Ουίσκι: 85 ευρώ το μπουκάλι


Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates