Γιορτή του λαϊκού τραγουδιού με το Γιάννη Λεμπέση!

Την Τετάρτη 24 Ιουνίου στο πρώην Ανατολικό αεροδρόμιο του Ελληνικού ο Γιάννης Λεμπέσης, η Ντένια Κουρούση και η ορχήστρα Λαϊκή Στράτα θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα - γιορτή του Λαϊκού τραγουδιού.
Θα γίνει μια «ψυχωμένη» μουσική αποτύπωση των πιο σημαντικών στιγμών του Ελληνικού λαϊκού τραγουδιού των τελευταίων 100 χρόνων (ρεμπέτικο, παραδοσιακό, επιλεγμένο λαϊκό) και θα επακολουθήσει τρικούβερτο γλέντι. Το γεγονός που κάνει ιδιαίτερο και ελκυστικό το πρόγραμμα του Λεμπέση είναι ότι ανάμεσα στα Αγιασμένα Ρεμπέτικα και Παραδοσιακά παρεμβάλει τα δικά του τραγούδια που αποτελούν τη συνέχεια των πάρα πάνω και όλα αυτά τα χρόνια -35 συνεχόμενα στο πάλκο και 30 στη δισκογραφία -ο κόσμος τα έχει αγαπήσει και χαίρεται να τα ακούει.

Όπως μάθαμε με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 30 χρόνων στη δισκογραφία ο Γιάννης Λεμπέσης ετοιμάζει ένα διπλό cd που το περιεχόμενό του θα είναι ΑΠΕΙΡΑΧΤΕΣ ζωντανές ηχογραφήσεις των τραγουδιών του από τις καθημερινές σχεδόν εμφανίσεις του στο πάλκο.

Μαζί με τον Λεμπέση θα είναι η Ντένια Κουρούση στο τραγούδι, ο Πορφύρης Κονάς στο ακορντεόν, ο Θεοδόσης Συκιώτης στη κιθάρα, ο Αντώνης Καλιούρης στο κλαρίνο και ο Νίκος Βερύκοκος στο βιολί.

Την όμορφη αυτή γιορτή του Λαϊκού τραγουδιού διοργανώνει το Πολιτιστικό κέντρο Ολυμπιακής Αεροπορίας (ΠΟΛΚΕΟΑ). Η είσοδος στο χώρο του Ανατολικού Αεροδρομίου που θα διεξαχθεί η συναυλία είναι από το παλαιό Τελωνείο δίπλα από το Δημαρχείο Ελληνικού.Η έναρξη είναι στις 9 μ.μ. | Πληροφορίες στο 6944363214Το ηχητικό που συνοδεύει αυτό το σημείωμα είναι η νέα ηχογράφηση ενός παλαιότερου τραγουδιού του Γιάννη Λεμπέση με τίτλο «Παραμύθι δίχως δράκο» με νέα ενορχήστρωση που πρωταγωνιστικό ρόλο έχει το κλαρίνο και τα εκπληκτικά φωνητικά της Ντένιας Κουρούση. Την ηχογράφηση αυτή που έγινε την 1/4/2015 πρώτο παρουσίασε το ogdoo.gr πριν δύο περίπου μήνες μήνα και από τότε παίζεται κατά κόρον στα ραδιόφωνα επίσημα και μη.

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates