Πέπη Τσεσμελή: Η κολωχτύπα, η κούτσα και το γλανίδι!

(VIDEO) Η πολυτάλαντη παρουσιάστρια εξηγεί με το δικό της τρόπο την ονομασία προϊόντων και τροφών.
17/01/2019

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Βαγγέλης Φάλτσος
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Πέπη Τσεσμελή ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Εκεί η παρουσιάστρια, η οποία είχε γνωρίσει μεγάλη δημοσιότητα σε trash εκπομπές της δεκαετίας του '90, μίλησε για στιγμές της πορείας της καθώς και την σύλληψή της σε οίκο ανοχής:

«Τότε ήμουν πολύ στεναχωρημένη με όλο αυτό, πιο πολύ με πείραξε που στεναχωρήθηκε η οικογένειά μου. Βέβαια, με γνωρίζουν και ήξεραν την περίπτωση και για ποιο λόγο έγιναν όλα αυτά. Στεναχωρήθηκαν πάρα πολύ, αλλά το ξεπέρασαν γιατί γνωρίζουν το παιδί τους.

Η αλήθεια είναι ότι αν κοιτάξω τώρα και κάνω μια απογραφή, ήταν μια εμπειρία εκπληκτική στη ζωή μου. Διότι με έκαναν και αναθεώρησα και είδα, έφαγα ένα μεγάλο “χαστούκι” και είδα τον ρατσισμό που υπάρχει σε αυτές τις γυναίκες. Είδα πόσο λίγοι και ανόητοι είμαστε διότι ο ένας με τον άλλον αντί να τον σπρώξουμε στα χειρότερα, πρέπει να δώσουμε ένα χέρι να βοηθάμε. Είδα την υποκρισία που υπάρχει γενικά. Είδα τους συγγενείς, είδα ποιοι φίλοι είναι πραγματικοί, τους είδα όλους».

Σε διαφορετικούς τόνους, απολαυστικό το φινάλε με την… κολωχτύπα, την κούτσα, το γλανίδι, τη γλανιδόπιτα και την μπανάνα! 

Εκπaιδευτική η εκπομπή και μεγάλη δασκάλα η Πέπη Τσεσμελή!

Video

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates