Η Ηλιάδη «δαμάζει» τ’ άλογα στο νέο της video clip

Αυτά είναι music video κύριοι! Δείτε και τα ξαναλέμε!
12/11/2018

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Βαγγέλης Φάλτσος
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Όπως ενημερώθηκα και με τη σειρά μου ενημερώνω, κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι της Αγγελικής Ηλιάδη. Η είδηση, μεγάλη έτσι κι αλλιώς, γίνεται ακόμα μεγαλύτερη καθότι το τραγούδι συνοδεύεται κι από μουσικό βίντεο.

Θα ήταν σίγουρα κρίμα μεγάλο να ακούγαμε την αοιδό και να μην την βλέπαμε. Στην εποχή των εικόνων άλλωστε ζούμε… Και τι εικόνες! Στην εξοχή, σε ένα ράντσο με άλογα, πολλά άλογα να λιάζονται και να τρέχουν και η Ηλιάδη να τραγουδά. Μοιραίες οι παραπομπές του μυαλού!

Τώρα το τραγούδι λέγεται «Βουτιά στο κενό» και είναι σε μουσική του Κωνσταντίνου Παντζή και στίχους της Πάτυ, που όπως αναφέρει το δελτίο τύπου είναι κι αυτή τραγουδίστρια. Ελπίζω να έχει το ταλέντο της Ηλιάδη και με τη σειρά της να καλπάσει στην επιτυχία… Αν και καλπασμούς σαν αυτούς της Αγγελικής, δύσκολα να συναντήσεις στο μουσικό στερέωμα και όχι μόνο.

Τέλος η οπτικοποίηση (sic) του τραγουδιού, έγινε από τον Βαγγέλη Τσαουσόπουλο.

Προφανώς η επιλογή της εξοχής θέλει συμβολικά να παραπέμψει στο απέραντο κενό…  Σας τα λέω εγώ, ο Βαγγέλης ο Φάλτσος, γιατί που να τις καταλάβετε εσείς τις ψαγμένες λεπτομέρειες… Γι’ αυτό άλλωστε είμαι ο δικός σας άνθρωπος!

Ελπίζουμε η Αγγελική Ηλιάδη να συνεχίζει τη ρότα της και να μην πραγματοποιήσει το σύνθημα του τίτλου του τραγουδιού.

Θα ήταν άδικο και για εκείνη και για εμάς…

Video

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates