Σάν Σήμερα
Γεννήθηκε η Ναταλία Ρασούλη (1973)
Γεννήθηκε η Ναταλία Ρασούλη (1973)
NTALIA RASOYLH
Η Ναταλία Ρασούλη, κόρη του αείμνηστου Μανώλη Ρασούλη, γεννήθηκε στο Λονδίνο και είναι μουσικός, τραγουδίστρια, συνθέτης, στιχουργός, μουσική παραγωγός και αρθρογράφος.
Σπούδασε βιολί, κλασική κιθάρα, όπερα και Ανώτερα Θεωρητικά της Μουσικής. Παράλληλα σπούδασε Σύνθεση Μουσικής για το Θέατρο και τον Κινηματογράφο με καθηγητές τον Δημήτρη Παπαδημητρίου και τον Γιώργο Μπουντουβή. Έχει ασχοληθεί με πολλά είδη μουσικής και έχει συνεργαστεί με πολλούς Έλληνες καλλιτέχνες από τον χώρο της λαϊκής και της έντεχνης μουσικής, καθώς και με ξένα συγκροτήματα της μέταλ και της ροκ μουσικής σκηνής.

Έχει έναν προσωπικό δίσκο στο ενεργητικό της, το «Αγάπα μας και μη μας χαιρετάς» που κυκλοφόρησε από την Virgin, σε στίχους του Μανώλη Ρασούλη, αλλά και της ίδιας και μουσικές δικές της, του Νίκου Ξυδάκη, του Σωκράτη Μάλαμα, του Πέτρου Βαγιόπουλου, του Χάρη Παπαδόπουλου και του Γιώργου Γαβαλά, καθώς και πολλές δισκογραφικές συμμετοχές σε δίσκους σπουδαίων δημιουργών, ιδιαιτέρως του Μανώλη Ρασούλη, αλλά και του σπουδαίου συνθέτη, Νίκου Μαμαγκάκη που υπήρξε «σημαδιακός» δάσκαλος στην μουσική της διαδρομή.

Το τελευταίο διάστημα, η Ναταλία Ρασούλη κάνει μια βουτιά αναδρομής στην πορεία της και το γίγνεσθαι των συγκυριών της διαδρομής της μ' έναν καινούργιο δίσκο, που τίτλο θα έχει την «Αναγέννηση» αυτών των αναδρομών.

Διαβάστε εδώ μια συνέντευξη της Ναταλίας Ρασούλη 

Πίσω

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!