Αναγνώστες

Ένα κείμενο για την ποιητική συλλογή «Αγρυπνία για το σκοτεινό τρυγόνι στην εκκλησία του προφήτη Ελισσαίου».
12/06/2019
(PHOTOS) Η μεσογειακή μουσική παράδοση συνάντησε την jazz, με καταλύτη την κρητική λύρα.
03/06/2019
(PHOTOS) Το «δις εξαμαρτείν» στην περίπτωσή του, όχι μόνον είναι «ανδρός σοφού» αλλά κι επιβεβλημένον!
02/05/2019
(ΑΚΟΥΣΤΕ) Γράφει η αναγνώστρια του ogdoo.gr Κορνηλία Πετράκη
(PHOTOS) Όσοι παρακολουθούν τη μαραθώνια συναυλιακή πορεία του διακεκριμένου τραγουδοποιού, ξέρουν καλά ότι τοποθετεί τον πήχη πολύ ψηλά.
19/11/2018
(PHOTOS) Οι αναγνώστες μας στέλνουν τις εντυπώσεις τους από την Ευρωπαϊκή περιοδεία του Αλκίνοου Ιωαννίδη.
28/05/2018
(ΑΚΟΥΣΤΕ) Με αυτήν τη δισκογραφική δουλειά στο μυαλό μας έρχεται το αεράκι του Νίκου Καζαντζάκη: Φύσηξε για τα καλά… μέχρι που ένα κουβάρι από κάμπιες, έγινε πεταλούδες.
(VIDEO & PHOTOS) Να πω την αλήθεια, δεν ήξερα πως ο Γιώργης Ξηντάρης έχει μόνιμη βάση τη Σκόπελο. Ήξερα μόνο ότι είχε παίξει στην εξαίρετη σειρά «Το μινόρε της αυγής».
(ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ) Ο Κορακάκης που κατάφερε να ξεχωρίσει με τη «γραφή» του τα τελευταία χρόνια, «δένει» άψογα με τη φωνή της Παπάζογλου, ερμηνεύτριας με σπουδαίες δυνατότητες και σημαντικές συνεργασίες.
Ακούγαμε μια όμορφη - απόκοσμη, μπορώ να πω - μουσική, να έρχεται μέσα από τις καλαμιές του κέντρου. Οι φωτεινές επιγραφές έγραφαν, με μεγάλα γράμματα: ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ-ΓΚΡΕΥ…
Το περασμένο Σάββατο 27/09/2014 όσοι βρεθήκαμε στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής ζήσαμε μια μαγική βραδιά και θυμηθήκαμε μαζί με το Μίλτο Πασχαλίδη «αυτούς που μας λείπουν πιο πολύ».
(VIDEO & PHOTOS) Μια εξαιρετική βραδιά ζήσανε παρέα με τον Παντελή Θαλασσινό και την όμορφη συντροφιά του όσοι είχαν την τύχη να παρευρεθούν στη Μονή Λαζαριστών της Θεσσαλονίκης, το βράδυ της 10ης Σεπτεμβρίου 2014.

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates