«Ρεμπέτικοι και λαϊκοί δρόμοι» στον κήπο της ΕΡΤ

(VIDEO) Λαμπράκη, Νικολάου, Σουλτάτου, Εμφιετζή, Τριανταφυλλίδης και ο Δημήτρης Χιονάς με ρεμπέτικα και λαϊκά στον κήπο της ΕΡΤ.

«Από το Ζάππειο στον κήπο της ΕΡΤ»


Ένα λαϊκό γλέντι στήθηκε στον κήπο του ραδιομεγάρου της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή το βράδυ του Σαββάτου 1 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Από το Ζάππειο στον κήπο της ΕΡΤ» που συνδιοργάνωσαν η ΕΡΤ και ο Δήμος Αγίας Παρασκευής.

Στη συναυλία με θέμα «Ρεμπέτικοι και λαϊκοί δρόμοι» τραγούδησαν η Γιολάντα Δαναού, ο Νίκος Καλογερόπουλος, ο Δημήτρης Κανέλλος, η Μαρία Γράμψα, ο Κώστας Τριανταφυλλίδης, ο Αλέξανδρος Τσαπράζης, η Σοφία Εμφιετζή, η Μαρία Σουλτάτου, η Λιζέτα Νικολάου και η Χαρούλα Λαμπράκη, ενώ την Σοφία Εμφιετζή συνόδευσε με το μπουζούκι του ο ξεχωριστός σολίστας Δημήτρης Χιονάς.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης, που μεταδόθηκε ζωντανά από το ραδιόφωνο και, κατά ένα μεγάλο μέρος, από την τηλεόραση έκαναν η Έλενα Φαληρέα και ο Γιάννης Τζουανόπουλος.

Στο video μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα εκτενές απόσπασμα από τη συναυλία, με τους Κώστα Τριανταφυλλίδη, Δημήτρη Χιονά, Σοφία Εμφιετζή, Μαρία Σουλτάτου, Λιζέτα Νικολάου, Χαρούλα Λαμπράκη και Δημήτρη Κανέλλο. Παίζουν οι μουσικοί: Θάνος Μπένος (πιάνο), Γιάννης Σταματογιάννης (μπουζούκι), Χρυσάνθη Τζοβάνη (κρουστά), Γιώργος Σχοινάς (ακορντεόν) και Σταμάτης Πετσάκος (κιθάρα).

Υ.Γ: Η φωτογραφία από τη σελίδα του Γιάννη Τζουανόπουλου στο facebook.

Video

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!