Ποιος είναι ο Rony Barrak;

Ο «βασιλιάς της ταραμπούκας» στο Θέατρο Παλλάς.
Ο Rony Barrak ήταν ο καλεσμένος του Κώστα Μακεδόνα & του Ηaig Υazdjian στην παράσταση «Μουσικά Σταυροδρόμια της Ανατολής», που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία τη Δευτέρα 3 Απριλίου 2017, στο Θέατρο Παλλάς.

Ο διεθνής κρουστός, o «βασιλιάς της ταραμπούκας», όπως τον έχουν χαρακτηρίσει, εντυπωσίασε το κοινό με την εμφάνισή του, παίζοντας darkuka, ένα παραδοσιακό όργανο της Μέσης Ανατολής.

Rony Barrak


Ο Rony Barrak είναι ένας διεθνούς φήμης μουσικός και συνθέτης από το Λίβανο. Ως βιρτουόζος παραδοσιακών κρουστών (darbuka - τάμπλα Μέσης Ανατολής) μεσουρανεί στη Μέση Ανατολή. Σύμφωνα με το βιογραφικό του σημείωμα, ξεκίνησε να παίζει διαισθητικά στην τρυφερή ηλικία των τεσσάρων. Έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην τηλεόραση στην ηλικία των επτά. Στην ηλικία των 17, ο Rony Barrak διακρίθηκε στον κόσμο της μουσικής κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο σε διαγωνισμό για της Broadcasting Corporation International (LBCI) τηλεόρασης για ταλαντούχους νέους μουσικούς από το Λίβανο και τη Μέση Ανατολή. Μετακόμισε στο Λονδίνο το 1990, όπου σπούδασε ορχηστρικά κρουστά και τύμπανα στο Guildhall School of Music & Drama και αργότερα δίδαξε Κρουστά Μέσης Ανατολής στο Trinity College of Music. Περισσότερα για τη συνέχειά του, στην επίσημη σελίδα του Rony Barrak.

Video

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

test1586803769