Ο ρεμπέτης ο Γιοβάν

(VIDEO) Ο ρεμπέτης που συμμετέχει στις παραστάσεις της Ελένης Τσαλιγοπούλου και κλέβει τις εντυπώσεις!
Η ομάδα κουκλοθεάτρου Bufos Puppet δημιουργήθηκε το καλοκαίρι του 2011 στην Αθήνα. Δίνει παραστάσεις στο δρόμο, όπως στην οδό Ερμού ή τον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, αλλά και σε καφέ, θέατρα, ιδρύματα και φεστιβάλ και οργανώνει εργαστήρια κατασκευής κούκλας για παιδιά και ενήλικες.

Ένα μέλος της, το ρεμπέτη Γιοβάν, τον συναντάμε στη Μουσική Σκηνή Σφίγγα, στις παραστάσεις της Ελένης Τσαλιγοπούλου. Ο Γιοβάν είναι κούκλα, φτιαγμένη από τα χέρια της κουκλοπαίκτριας Αννέτας Στεφανοπούλου, η οποία και του «δίνει ζωή» επί σκηνής, μαζί με την Ευγενία Τσιχλιά ή τη Λίτα Ασλάνογλου.

Ο Γιοβάν ο ρεμπέτης, με σκηνικό ένα τραπεζάκι με ωραίο τραπεζομάντηλο, κάθεται στην καρέκλα του, φτιάχνει το βαρύ γλυκό ελληνικό καφέ του κι ακούει ραδιόφωνο. Όταν δε βρίσκει τα τραγούδια που θέλει, παίρνει το μπουζούκι του και παίζει τα ρεμπέτικα που αγαπά, κοιτώντας τη φωτογραφία της αγαπημένης του. Δεν αργεί να το γυρίσει στο κρασάκι ενώ τραγουδά, κι όσο η ώρα περνά, δε διστάζει να μας δείξει και τη ροκ πλευρά του!

Απολαύστε τον!

Video

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

test1213695468