Ζορμπαλά: «Ένιωσα ότι οι λόγοι που τραγουδούσα εξαφανίζονταν»

«Είναι δύσκολο το επάγγελμά μας για τους νέους που έχουν κάτι να πουν».
15/10/2018

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Μαργαρίτα Ζορμπαλά αφηγήθηκε το 24ωρό της στη Γιώτα Συκκά και την Καθημερινή της Κυριακής.

Περιγράφοντας το καθημερινό πρόγραμμά της η ερμηνεύτρια εξέφρασε πολύ ενδιαφέρουσες απόψεις για τους λόγους που απομακρύνθηκε απ’ το τραγούδι, για την παραμονή της στην Κύπρο αλλά και τις εμφανίσεις της στον «Παρνασσό» στις 19 και 20/10 με «Ιστορίες και τραγούδια»

Είπε μεταξύ άλλων η Μαργαρίτα Ζορμπαλά:

«Το 80% των τραγουδιών που θα πω στον «Παρνασσό» δεν προέρχεται από τη δική μου δισκογραφία. Ακολουθούν πρόβες με την ορχήστρα σε ένα χώρο στην Κύπρο. Όταν τελειώνει ο κύκλος των παραστάσεων νιώθω γεμάτη, καλά. Δεν ξέρω πότε θα είναι η επόμενη φορά. Μπορεί σε τρία χρόνια όπως τώρα, ίσως και ποτέ. Είμαι προετοιμασμένη γι’ αυτό. Είχα κάποια θέματα με την υγεία μου και προετοίμασα τον εαυτό μου. Λένε ότι ο καλλιτέχνης δεν φεύγει ποτέ από τη σκηνή. Εγώ από 35 ετών είπα «θα φύγω από τον δρόμο της καθημερινής έκθεσης». Βγήκα από το επάγγελμα και πήγα στην Κύπρο. Ένιωσα ότι οι λόγοι για τους οποίους τραγουδούσα εξαφανίζονταν. Σαν να ξεπουλούσα το τραγούδι».

Καταλήγοντας η Ζορμπαλά δήλωσε:

«Διαβάζω ή βλέπω αστυνομικές σειρές, που τις λατρεύω. Συχνά μπαίνω στο Ιντερνετ, ακούω νέες φωνές και τραγούδια. Το καλοκαίρι που με κάλεσε ο Φοίβος Δεληβοριάς στην «Ταράτσα» του, συναντήθηκα με τη Μαρία Παπαγεωργίου. Ωραία φωνή, κορίτσι με μόρφωση. Είναι δύσκολο το επάγγελμά μας για τους νέους που έχουν κάτι να πουν. Τους εύχομαι τα καλύτερα, κυρίως δύναμη για να μην τους καταπιεί το σκοτάδι. Όταν δεν έχω μια παράσταση, κοιμάμαι τέτοια ώρα. Υπάρχουν βράδια που μαζευόμαστε παρέες μιλάμε και τραγουδάμε. Κανονικοί άνθρωποι».

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!