Ποιος λέει χαζοβιόλα τη Μποφίλιου και τι απαντά ο Δεληβοριάς

Ο Φοίβος Δεληβοριάς παίρνει θέση και υπερασπίζεται ανοικτά τη Νατάσσα Μποφίλιου.
Ενδιαφέρον θέμα προκύπτει μετά τις τοποθετήσεις της Νατάσσας Μποφίλιου. Τόσο οι υπέρ όσο και οι κατά δείχνουν και την ταυτότητά τους και τον τρόπο που αντιλαμβάνονται τα «πράγματα» δημιουργώντας ζυμώσεις που αν μη τι άλλο ταράζουν λίγο τα λιμνάζοντα νερά δίνουν αφορμές για σκέψεις και ενδεχομένως και για πράξεις.

Συγκεκριμένα η Μποφίλιου δήλωσε πως η ΕΕ θυμίζει δικτατορία και ως Τροτσκίστρια αναζητά «μεταφορικά» ηγέτη για να βγει στο βουνό ώστε να προκύψουν νέα δεδομένα στην καθημερινότητα και τη ζωή μας.

Ο Πέτρος Τατσόπουλος, όμως, μάλλον είχε άλλη άποψη:
tatseopoulosSS.JPG
Την ίδια ώρα ο Φοίβος Δεληβοριάς, όπως και η Τάνια Τσανακλίδου, στάθηκε στο πλευρό της Μποφίλιου:

«Υπάρχει ένα είδος ανθρώπου που νιώθει τι σημαίνει να σταματήσει έστω και για λίγο η καρδιά του Τζιμάκου στη σκηνή, που κάνει με χαρά τρίτη φωνή στο ντουέτο της Μαρίνας με τον κύριο Μirza που καταλαβαίνει πως το να είσαι έλλην, διανοούμενος, με εθνοσωτηρίους βλέψεις και του «λογικού μετώπου» και να βρίζεις χυδαία τη Νατάσα -επειδή έριξε ευγενικά και αφελώς την άποψή της στην αρένα του πιάτου με το φαΐ σου- είναι κάτι απολύτως αναμενόμενο και αποτελεί τιμή για τη Νατάσα.
Κι αυτό το είδος ανθρώπου θα είναι δίπλα μας, την ώρα που η απειλή του κάθε τυφλοχέρη θα ρίξει τη σκιά της και πάνω μας. Όσο για σένα Θάνατε (του ανελέητου ψηφιακού μας μικροκόσμου) έχεις καταντήσει βαρετός. Κάνε και τίποτα να μας εκπλήξεις».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!