Ο Λυκουρέζος πουλάει το σπίτι που ζούσε με την Λάσκαρη

Το video του μεσιτικού γραφείου και οι δηλώσεις του Λυκουρέζου.

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος αποφάσισε να πουλήσει το σπίτι που ζούσε με τη Ζωή Λάσκαρη στο Πόρτο Ράφτη, 8 μήνες μετά τη φυγή της.


Την πώληση της κατοικίας έχει αναλάβει γνωστό μεσιτικό γραφείο και η αγγελία βρίσκεται στην ιστοσελίδα του, μαζί με παρουσίαση του σπιτιού, και περιμένει τους επίδοξους αγοραστές. Πουθενά στην αγγελία δεν αναφέρεται τιμή πώλησης ούτε αφήνεται υπόνοια για τον ιδιοκτήτη του σπιτιού. 

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος σε παλαιότερη συνέντευξή του, μετά τον θάνατό της Λάσκαρη, είχε δηλώσει: 

«Μετά το θάνατο της Ζωής δεν είχε νόημα για μένα να μένω στο Πόρτο Ράφτη. Το Πόρτο Ράφτη, όπου ζούσαμε τα τελευταία 15-20 χρόνια, ήταν επιλογή της. Δεν ήθελε να φύγει από εκεί κι εγώ γυρνούσα εκεί κάθε βράδυ. Μετά από τόσα χρόνια συμβίωσης δεν μπορούσα να την εγκαταλείψω. Το σπίτι στο Πόρτο Ράφτη το είχε φτιάξει εκείνη. Καθετί ήταν από εκείνη. Το τασάκι, το βάζο, ήταν όλα επιλογή της, ακόμα και η θέση που είχε το καθένα. Μετά την απουσία της, το σπίτι ήταν άδειο για μένα.

Το σκέφτηκα, ήθελα να ωριμάσει μέσα μου αυτή η σκέψη για να μπορέσω να φύγω. Ένα σπίτι κενό ήταν πολύ δύσκολο, δεν μπορούσα να το αντιμετωπίσω. Συναισθηματικά δεν μπορούσα να συμφιλιωθώ με αυτό το κενό… Ιδίως το δωμάτιό μας, η κρεβατοκάμαρά μας στο Πόρτο Ράφτη, ήταν πια τόσο άδεια. Είχε τόσο πολλά πράγματα η Ζωή. Ούτε μπορεί να φανταστεί κανείς τι είχε μαζέψει στη ζωή της. Δεν μπορείς να συμφιλιωθείς και να εξοικειωθείς με αυτό το κενό, τη μόνιμη απουσία. Είναι βαρύ, αλλά δεν έχεις κι άλλη επιλογή. Τώρα σκοπός μου είναι να έχω υγεία, και διανοητική, για να συνεχίσω την εργασία μου, που και αγαπώ και χρειάζομαι. Κι αυτό μου δίνει δύναμη».

Η αγγελία όπως δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του μεσιτικού γραφείου:
upl5ae1a3214c9af

Video

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates