Κωνσταντίνου: «Ο τζόγος ήταν για μένα ένας μικρός θάνατος»

(VIDEO) «Πιστεύω ξεκίνησε όπως τα ναρκωτικά, μπορεί να τα πάρεις για πλάκα και να εθιστείς».
18/02/2019

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Dot (17/2). Εκεί αναφέρθηκε σε στιγμές της καριέρας του αλλά και τη σχέση του με τον τζόγο.

Ο 84χρονος ηθοποιός μίλησε με ειλικρίνεια για τη μικρή σχετικά παρουσία του στο σινεμά, καθότι δεν έκοβε ως «ατυποποίητος» πρωταγωνιστής τα προσδοκόμενα εισιτήρια αλλά και τις πίκρες του θεάτρου.

Βέβαια αναφέρθηκε και στη σκηνή ανθολογίας με το «προφιτερόλ» στο πλευρό της Αλίκης Βουγιουκλάκη.

Ακόμη, στάθηκε διακριτικά και σε προσωπικές στιγμές του, στη σχέση του με το γιο του και την κόρη του αλλά και στον εθισμό του στον τζόγο που ο ίδιος αποκάλυψε στην αυτοβιογραφία του «Showtime» που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Ιανός.

Είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Κωνσταντίνου:

«Ήθελα να μιλήσω για τον εθισμό μου με τον τζόγο. Έπρεπε να αναφερθώ στο βιβλίο μου τουλάχιστον σε ένα πάθος που είχα, γιατί δεν είχα άλλο. Ήθελα να δείξω πως και εγώ ακόμα πέρασα ένα πάθος το οποίο είναι προς αποφυγήν, είναι ένας μικρός θάνατος. Δεν μπόρεσα να βρω την αιτία για αυτόν τον εθισμό. Πιστεύω ξεκίνησε όπως τα ναρκωτικά, μπορεί να τα πάρεις για πλάκα και να εθιστείς, έτσι και εμείς από παιδιά παίζαμε βόλους, τον τζόγο τον έχουν όλοι μέσα τους… Η λογική με βοήθησε να σταματήσω τον τζόγο. Όσο είσαι πιο νέος η λογική είναι λίγο περίεργη…».

Video

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates