Γιώργος Νταλάρας: «Ο Λευτέρης είναι σπάνιος φίλος»

(VIDEO) Ο Γιώργος Νταλάρας για τη σημερινή συναυλία αφιέρωμα στον Λευτέρη Παπαδόπουλο.

«Τι χρώματα, τι μουσικές…»


Με το βλέμμα στον ουρανό, λόγω του εξαιρετικά άστατου καιρού, περιμένουν τη σημερινή βραδιά τόσο οι συντελεστές, όσο και όσοι προμηθεύτηκαν εισιτήριο για το αφιέρωμα στον Λευτέρη Παπαδόπουλο που θα πραγματοποιηθεί στο Ηρώδειο σε καλλιτεχνική επιμέλεια του Γιώργου Νταλάρα.

Θα τραγουδήσουν ο Γιώργος Νταλάρας, ο Μανώλης Μητσιάς, ο Κώστας Μακεδόνας, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Χρήστος Μάστορας, η Βιολέτα Ίκαρη και το φωνητικό σύνολο «Chórεs» σε μουσική διδασκαλία της Μαρίνας Σάττι.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, η συναυλία, που διοργανώνεται από το Φεστιβάλ Αθηνών στις 9 το βράδυ είναι sold out, ενώ οι πληροφορίες μας λένε πως δεν είναι λίγοι αυτοί που ταξιδεύουν από διάφορα μέρη της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού, για να ξανακούσουν ζωντανά τα μαγικά τραγούδια του Λευτέρη Παπαδόπουλου. Πρέπει επίσης να σημειώσουμε πως με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται, από μεγάλη μερίδα των ακροατών, η επί σκηνής συνύπαρξη του Γιώργου Νταλάρα με τον Μανώλη Μητσιά.

Ευχόμαστε κι ελπίζουμε πως σήμερα το βράδυ στο Ηρώδειο οι στίχοι του «Προέδρου» που λένε «Έξω φυσάει και βρέχει», «Για μας βρέχει και χιονίζει», «Έλιωσε απόψε το φεγγάρι κι έγινε ασημιά βροχή», «Βροχή και σήμερα», «Βρέχει και πάλι απ’ το πρωί κι η γειτονιά ρημάζει», «Με βρήκαν μπόρες και βροχές», «Κι όταν έτριζε η βροχή στα πεσμένα φύλλα» θα μείνουν μόνο στίχοι κι όλα θα κυλήσουν ομαλά…

«Ο Λευτέρης είναι οικογένειά μου…»


Με την αφορμή της σημερινής συναυλίας ο Γιώργος Νταλάρας μίλησε στην Άννα Σταματιάδου και στην κάμερα του «Star News». Το ρεπορτάζ προβλήθηκε στα δελτία ειδήσεων της Κυριακής 24 Ιουνίου και μπορείτε να το παρακολουθήσετε στο video που ακολουθεί...

Φωτογραφίες: Νik Zik

- Ευχαριστώ ιδιαιτέρως τη φίλη Ελίνα Κωστελέτου για το video.

Video

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates