Φιλιώ Πυργάκη: «Προσεύχομαι στην Παναγία να μου δώσει παράταση ζωής»

Η ιέρεια του δημοτικού δηλώνει: «Δεν φοβάμαι τον καρκίνο, τον πολέμησα και τον πολεμάω».
16/04/2018

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Φιλιώ Πυργάκη σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Espresso δεν δίστασε να μιλήσει για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με την υγεία της.


Η Φιλιώ Πυργάκη είπε χαρακτηριστικά:

«Πολεμάω τον καρκίνο. Όχι, δεν την κρύβω την αρρώστια μου. Και θέλω να στείλω ένα μήνυμα σε όσους νοσούν από καρκίνο: Να μην το βάλουν κάτω, να παλέψουν και να έχουν αισιοδοξία. Δεν τον φοβάμαι τον καρκίνο. Τον πολέμησα, τον πολεμάω και θα τον πολεμήσω. Και θέλω να στείλω και ένα μήνυμα σε όλους τους καρκινοπαθείς: Να μην το βάλει κανένας κάτω. Πρέπει να είμαστε δυνατοί, αισιόδοξοι και να χαμογελάμε». 

Η Πυργάκη μάλιστα  περιέγραψε τη στιγμή που οι γιατροί της ανακοίνωσαν ότι πάσχει από την ασθένεια:

«Όταν μου το πρωτοείπαν οι γιατροί, στεναχωρήθηκα, αγχώθηκα, δεν ήξερα τι θα συμβεί την επόμενη μέρα. Το πρωί έκανα τις χημειοθεραπείες και το βράδυ πήγαινα και τραγουδούσα. Τόσο πολύ ήθελα να τον νικήσω. Γύρω στις 4 τα ξημερώματα, δυστυχώς κατέρρεα».

Και κατέληξε: 

«Κάνω τις εξετάσεις μου και πολεμάω για να είμαι καλά και όρθια στα πόδια μου. Νιώθω καλά...Προσεύχομαι στην Παναγία για να μου δώσει παράταση ζωής και να μπορέσω να απολαύσω τα εγγονάκια μου, την κόρη μου και τον άντρα μου. Όσο για τον κόσμο, πείτε σε όσους με αγάπησαν και τους διασκέδασαν τα τραγούδια μου ότι τους ευχαριστώ και θα τους ευγνωμονώ».

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!