Απεβίωσε ο Ερρίκος Κακκαράς, μπασίστας των Drifting Around

(VIDEO & PHOTOS) Απεβίωσε σήμερα ο μουσικός Ερρίκος Κακκαράς, σε ηλικία μόλις 57 ετών, στο Γραμματικό όπου ζούσε τα τελευταία χρόνια.
Υπήρξε ιδρυτικό μέλος των συγκροτήματος Drifting Around (1994 - σήμερα), των οποίων πιανίστας ήταν ο Δημήτρης Πολύτιμος. Τα άλλα μέλη ήταν οι Ανδρέας Γκομόζιας (κιθάρα, φωνή) και Μάκης Σιάτρας (ντραμς).

Η μπάντα αυτή άφησε το στίγμα της στα 90ς και μέχρι σήμερα έδινε περιστασιακά reunion με τελευταία εμφάνιση στο Vinyl Is Back το Δεκέμβριο του 2015. Συμμετείχε στην ηχογράφηση του συγκροτήματος «Magic Bus Sessions» τραγουδώντας το «Bluebird» του Howlin’ Wolf μ’ ένα μοναδικό τρόπο. Πάντα στο πρόγραμμα της μπάντας είχε το δικό του μέρος τραγουδώντας αγαπημένα του blues τραγούδια.

Ο Ερρίκος Κακκαράς γεννήθηκε στο Λονδίνο το 1960 και μεγάλωσε στο Κολωνάκι. Από νεαρή ηλικία έπαιζε κλασική κιθάρα και μετά στράφηκε στην rock, το blues. Έχει παίξει πολλά είδη μουσικής με το δικό του τρόπο. Αγαπούσε τα τελευταία χρόνια την country και από μικρή ηλικία τους Beatles. Κατάφερε να κάνει κάτι που δύσκολα καταφέρνει ένας μουσικός. Έχτιζε πάντα μία μελωδία πάνω στη φωνή του κομματιού. Αυτό τον έκανε να ξεχωρίζει από πιο δεξιοτέχνες και βιρτουόζους μπασίστες.

Ξεκίνησε την πορεία του με τους Babies Band από τα γυμνασιακά του χρόνια παίζοντας μαζί με τον αδερφό του Κάρολο, ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος Hasta Banana.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο στη Ραφήνα.

Video

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!