Το «Ζητείται Ψεύτης» θα ανέβει τελικά στο Παλλάς

(VIDEO) Ποιος θα αντικαταστήσει το Μάρκο Σεφερλή.

Η πολυσυζητημένη παράσταση «Ζητείται Ψεύτης» θα κάνει τελικά πρεμιέρα στο Παλλάς το Μάρτιο.

Το ανακοίνωσε η Κατερίνα Γκαγκάκη παρουσιάζοντας τον αντικαταστάτη του Μάρκου Σεφερλή:

«Έχουμε να σας ανακοινώσουμε πως τον Μάρτιο στο Παλλάς θα ανέβει το Ζητείται Ψεύτης. Με πρωταγωνιστή τον Αλέξη Γεωργούλη. Θα είναι ακόμη ο Γιώργος Παρτσαλάκης, η Ναταλία Δραγούμη… Το προσπαθούμε τόσο καιρό. Είναι πολύς ο κόσμος που θέλαμε να μη βρεθεί χωρίς δουλειά. Αλλά είναι και ένα έργο το οποίο το είχαμε αγαπήσει πάρα πολύ και την κάναμε την προσπάθεια».

Με τη σειρά του ο Αλέξης Γεωργούλης, δήλωσε:

«Όταν είχα ακούσει το στόρι με την παράσταση ήμουν στην Αγγλία. Άκουσα πως έψαχναν αντικαταστάτη για να μην αφήσουν και τον κόσμο χωρίς δουλειά. Σκεφτόμουν ποιος θα μπορούσε και κάποια στιγμή είδα και εγώ τον εαυτό μου σε αυτό. Όταν μου έγινε η πρόταση ήταν σαν να κούμπωσε κάτι. Σαν να άκουσαν τη σκέψη μου. Έχω πέντε χρόνια να ανέβω στο θεατρικό σανίδι. Δεν το φοβάμαι, μου λείπει μάλλον. Είπα να μην ασχοληθώ καθόλου με τα κουτσομπολιά όλης αυτής της ιστορίας και να το δω σαν μια δουλειά που ξεκινάει από την αρχή».

Να σημειώσουμε πως ο Αλέξης Γεωργούλης συμμετέχει στην επιτυχημένη βρετανική σειρά «The Durrels», παραγωγής ITV, που γυρίζεται στην Κέρκυρα. Ο Γεωργούλης ερμηνεύει το ρόλο του Σπύρου, του ταξιτζή που συνδέεται στενά με την οικογένεια, από την άφιξη της στο νησί, και ο Γιώργος Καραμίχος παίζει το ρόλο του φυσιοδίφη που εξελίσσεται σε μέντορα για τον Λώρενς Ντάρελ.

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates