Στο Νοσοκομείο ο Βαλτινός – Αναβολή πρεμιέρας

Τι θα γίνει με τα εισιτήρια της σημερινής πρεμιέρας.
Η σημερινή πρεμιέρα του Γρηγόρη Βαλτινού στο θέατρο Βέμπο αναβάλλεται. Tο πρόβλημα με την χολή του τον οδήγησε στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε επέμβαση.

Έτσι ο περίφημος «Αλέξης Ζορμπάς» του, που παρουσιάζεται με την αυθεντική μουσική του Μίκη Θεοδωράκη, σε διασκευή των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα και σκηνοθεσία του Σταμάτη Φασουλή θα καθυστερήσει λίγο το νέο ανέβασμά του.

Η ανακοίνωση του θεάτρου Βέμπο έγινε μέσα από τα social media:

«Λίγες πέτρες στη χολή που ταλαιπωρούσαν τον Γρηγόρης Βαλτινός / Grigoris Valtinos, τελικά αποφάσισαν να του αναβάλουν την πρεμιέρα για περίπου μία εβδομάδα.

Αυτές τις ημέρες θα υποβληθεί σε επέμβαση και σύντομα θα ξαναδώσει το σώμα του στον Αλέξης Ζορμπάς - Alexis Zorbas. αρακαλείστε όσοι έχετε προμηθευτεί εισιτήρια για την 1η εβδομάδα των παραστάσεων ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ να επικοινωνείτε με την VIVA.gr και όσοι έχετε προμηθευτεί εισιτήρια από τα ΤΑΜΕΙΑ του θεάτρου να επικοινωνείτε στα τηλ. 2105221767, 2105229519. Όλοι οι συντελεστές της παραγωγής ευχόμαστε στον Γρηγόρη Βαλτινό καλή Ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στο κοινό του και το πάλκο του Θέατρο Βέμπο/Theater Vembo
Για νέα σχετικά με την κατάσταση της υγείας του κ. Βαλτινού και την ημερομηνία επανέναρξης των παραστάσεων θα σας ενημερώνουμε μέσω της σελίδας μας».
news vlast

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!