Οι ιστορίες και οι ήρωες του Αρκά γίνονται θεατρική παράσταση

Οι αγαπημένοι κόμικ ήρωες του Αρκά ανεβαίνουν στην θεατρική σκηνή.
Μια ξεχωριστή παράσταση με τίτλο «Ζωή μετά χαμηλών πτήσεων» σε σκηνοθεσία Δημήτρη Αγορά ανεβαίνει από την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου στον πολυχώρο VAULT σε συνεργασία με τον Κινητήρα.

Ποιος δεν αγάπησε τις εμπνευσμένες σειρές του Αρκά: Ζωή Μετά, Ισοβίτης, Χαμηλές Πτήσεις, Καστράτο, Μαλλί με Μαλλί;

Ο Μπαμπάς Σπουργίτης προσπαθεί να ξεπεράσει την προδοσία της σπουργιτίνας, να βρει καινούργια σύντροφο και να χαλιναγωγήσει το "τέρας" που έχει για γιο.

Ο Ισοβίτης βρίσκει παρηγοριά στο μοναδικό πλάσμα που του προσφέρει τη φιλία του με το αζημίωτο, τον βρωμερό ποντικό Μοντεχρήστο, ενώ ο Θανατοποινίτης γράφει την αυτοβιογραφία του περιμένοντας χάρη.

Η Λουκρητία θέλει απελπισμένα σεξ, μα η σκληρή μοίρα είναι το μόνο σκληρό πράγμα που συναντά, καθώς συγκάτοικος της είναι ο ευνούχος Καστράτο.

Σε ένα κομμωτήριο οι γλώσσες κόκαλα δεν έχουν και κόκαλα σπάνε, με τις πελάτισσες να είναι έτοιμες να πιαστούν μαλλί με μαλλί. Τέλος, στην κόλαση και στον παράδεισο τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως μας τα είπαν. Ζωή μετά υπάρχει, αλλά κάτι μας θυμίζει από τα πριν.

Μια ομάδα ταλαντούχων ηθοποιών (Δημήτρης Αγοράς, Έλενα Αρβανίτη, Αλέξης Βιδαλάκης, Δημήτρης Κανέλλος, Στέφανος Κοσμίδης, Μαρία Μπαλούτσου, Χαρά Τσιτομενέα) δίνουν ζωή στους ήρωες του Αρκά, σχολιάζοντας με σαρκασμό και αιχμές την καθημερινότητα του σύγχρονου Έλληνα, τις ανθρώπινες σχέσεις, τους φόβους, τους πόθους και τις μεταφυσικές του ανησυχίες. Το γέλιο που προκύπτει αυθόρμητο και αληθινό, καθρέφτης της ζωής μας…

«ΖΩΗ ΜΕΤΑ ΧΑΜΗΛΩΝ ΠΤΗΣΕΩΝ» σε σκηνοθεσία Δημήτρη Αγορά

Από Παρασκευή 13 Ιανουαρίου, κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:00 και Κυριακές στις 18:15, εως Κυριακή 9 Απριλίου 2017

Πολυχώρος VAULT THEATRE PLUS, Μελενίκου 26, Γκάζι, Βοτανικός
Πληροφορίες-κρατήσεις: 213 0356472 / 6949534889

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

test912486957