Γνωστοί, άγνωστοι και… πασίγνωστοι στα γενέθλια της Γωγούς!

(VIDEO & PHOTOS) Ποιος δεν γνωρίζει τη Γωγώ; Ποιος δεν έχει βρεθεί στο κλασσικό -πια- στέκι του Νέου Κόσμου;
Είναι ένας από τους χώρους που φέρουν έντονη την προσωπική σφραγίδα του ιδιοκτήτη τους. Η Γωγώ Σουμουλίδου, ή σκέτα Γωγώ για τους φίλους & θαμώνες του tasty bar της, κατοικοεδρεύει εδώ και πάνω από 8 χρόνια στο Νέο Κόσμο, δίπλα στο Σταυρό του Νότου & το Θέατρο του Νέου Κόσμου, παρέχοντας καλό, σπιτίσιο φαγητό, καφέ και ποτό. Η αισθητική της διάχυτη παντού, το ίδιο και η όμορφη «τρέλα» της.

Όποιος έχει περάσει από τις σκηνές του Σταυρού ή του Θεάτρου, δε μπορεί να μην έχει περάσει κι από τη Γωγώ, δε μπορεί να μην έχει απολαύσει εκεί φαγητό απ’ τα χέρια της, ποτό ή έστω καφέ. Κι αν δεν έχει περάσει, σίγουρα την έχει σε κάποια συναυλία του Σωκράτη, του Θανάση ή άλλων.

Η Γωγώ αγαπά τις τέχνες, αγαπά τους εκπροσώπους τους κι εκείνοι της το ανταποδίδουν. Το μαγαζί της «Θεάς», όπως την αποκαλούν πολλοί, είναι όλα αυτά τα χρόνια στέκι καλλιτεχνών - μουσικών, τραγουδιστών, ηθοποιών - και γενικά ανθρώπων ενδιαφέροντος, που περνούν όμορφα, χαλαρά βράδια, τα οποία συχνά μετατρέπονται και σε μοναδικά live για λίγους τυχερούς παραβρισκόμενους.
13177930 704213819716646 1900325934584432872 n
Η Γωγώ, όπως κάθε χρόνο, κάνει και φέτος πάρτι για τα γενέθλιά της. Γνωστοί, άγνωστοι και… πασίγνωστοι θα περάσουν από ‘κει την Τρίτη 12 Ιουνίου για να της ευχηθούν.

Η ίδια σημειώνει: «10 ευρώ συμμετοχή το άτομο με απεριόριστο κρασί μοσχάτο Τυρνάβου λευκό ή ροζέ και υπέροχη κρητική ρακί. Επίσης μεζεδάκια απ’ τα χεράκια μου χορός και τραγούδι. Τι άλλο θέλετε; Κάντε κράτηση στο 210 9224370. Προβλέπεται χαμούλης!».

Χαρακτηριστικό είναι και το βίντεο που μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Χρόνια σου πολλά Γωγούλα μας, θα είμαστε εκεί!

Info:

Τρίτη 12 Ιουνίου
Ώρα 21.00

Go-go Tasty Bar
Πλατεία Χριστιανουπόλεως 3 (Αμβροσίου Φραντζή & Θαρύπου)
Νέος Κόσμος
Τηλ. 210 9224370

Video

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!