Αυτό το μωρό θα γίνει ακόμα πιο διάσημο από ό,τι είναι

Και πολύ πιο πλούσιο
11/01/2019

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Διάσημη για περισσότερο από το ήμισυ της ζωής της, η Baby Chanco, βρέφος ηλικίας ενός έτους από την Ιαπωνία, με τα μαλλιά της οποίας ήταν πέρσι "ερωτευμένο" το διαδίκτυο, βρέθηκε και πάλι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Η Baby Chanco - και οι αξιοζήλευτες σκούρες καστανές κοτσίδες της - είναι τώρα το νέο πρόσωπο της Pantene.

Χάρη στα γονίδια της μητέρας της Mami Kano και στο iPhone, η Chanco έχει ωθήσει τη φήμη της από τη δεύτερη κατηγορία των επιτυχημένων στο Instagram σε εκείνη των πρωταθλητών που κατευθύνουν τις πωλήσεις ενός παγκόσμιου εμπορικού σήματος.
pantenebaby10019
Η Chanco κέρδισε αυτή τη μοναδική ευκαιρία για μωρό όταν στο περιοδικό People γράφτηκε ότι άξιζε τη δική της διαφήμιση Pantene πέρυσι, σύμφωνα με το The Cut. Η εταιρεία προϊόντων φροντίδας μαλλιών Pantene συμφώνησε και, όπως φαίνεται, ξύπνησε το μωρό από τον ύπνο για τη φωτογράφηση για τη διαφημιστική καμπάνια. Η Yoshiaki Okura, αναπληρώτρια brand manager της P & G Japan Hair Care, δήλωσε στο People: «Πήγαμε κατευθείαν στη μητέρα της επειδή η προσωπικότητα και ο ιδιαίτερος χαρακτήρας της Chanco ταιριάζουν με την εικόνα που έχουμε για τις γυναίκες που θέλουμε να υποστηρίξουμε».

Η Baby Chanco, η οποία έχει πάνω από 320.000 ακόλουθους στο Instagram φωτογραφήθηκε με την παρουσιάστρια της τηλεόρασης, Sato Kando για τη διαφημιστική καμπάνια με σύνθημα #HairWeGo.chanco 1

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates