Το «Σημείο G» του Γιώργου Μαζωνάκη!

(PHOTOS) Είδα φωτογραφίες του Γιώργου Μαζωνάκη απ’ το backstage για το «Σημείο G» και βρήκα επιτέλους το νόημα της ζωής.
Η επιστήμη και όλος ο αντρικός πληθυσμός, και μαζί του και ο γυναικείος, το αναζητούν εδώ και αιώνες. Ο Γιώργος Μαζωνάκης το βρήκε με τη μία.

Σας μεταφέρω το δελτίο τύπου που έφτασε στα χέρια μου, μιας και ο δικός σας άνθρωπος, ο Βαγγέλης ο Φάλτσος, εγώ δηλαδή, είμαι γενναιόδωρος και τα μεγάλα δώρα δεν τα κρατάω για την πάρτη μου αλλά τα μοιράζομαι με τους φίλους μου, εσάς δηλαδή. Πως είναι μαζεμένοι καμιά δεκαριά και λέει ο ένας: θα σας πω κάτι αλλά να μείνει μεταξύ μας… Κάπως έτσι! Τέλος πάντων λέει το δελτίο:

“Συγκλονιστικό για τα Ελληνικά δεδομένα πρόκειται να είναι το «One Man Show» που θα παρουσιάσει ο Γιώργος Μαζωνάκης στο φετινό «Σημείο G» τόσο με την ιδιαίτερη συνταγή που φέρνει, όσο και με τους 36 ανθρώπους που τον στελεχώνουν, ανάμεσα σε αυτούς, μουσικοί, χορευτές και performers. Οι ετοιμασίες γίνονται καθημερινά για να είναι όλα έτοιμα στις 2 Δεκεμβρίου που ορίστηκε η πρεμιέρα του σχήματος, οι παρακάτω backstage φωτογραφίες δίνουν μία μικρή γεύση από όσα συμβαίνουν στις πρόβες και από το εσωτερικό του μαγαζιού.”

Αυτά που βλέπουν τα μάτια μου δεν είναι γεύση… Είναι πλήρες γεύμα για έναν χρόνο! Να χορτάσουν της γης όλοι οι πεινασμένοι… Μπράβο στο Γιώργο Μαζωνάκη που φέρνει στο φως μέσα απ’ το «Σημείο G» αλήθειες μιας ολόκληρης ζωής.

Κι επειδή εγώ, ο Βαγγέλης ο Φάλτσος, ο δικός σας άνθρωπος, είναι παιδί απλό, θα το πω έτσι όπως μου βγαίνει, λαϊκά… Γιατί μη νομίζετε και ο Μαζωνάκης, τέτοιο παλικάρι είναι: Έμπαινε Γιώργο!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

test1445744218