Το μεγάλο κοινωνικό τραγούδι της χρονιάς

(Official Music Video) Όταν ο καλλιτέχνης τολμά και ξεπερνά τη «Δοκιμασία».
07/08/2018

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Βαγγέλης Φάλτσος
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το τραγούδι δεν είναι παίξε γέλασε, αλλά σοβαρή υπόθεση.

Αυτό το γνωρίζει καλά και ο γράφων, εγώ ο Φάλτσος δηλαδή -αν και το όνομά μου με αδικεί- και πολύ περισσότερο Χρήστος Αγγελόπουλος.

Και το λέει και το δελτίο τύπου για το νέο του τραγούδι.

Μιλάμε για δελτίο-μνημείο που τα λέει όλα μονοκοπανιάς, απ’ την αρχή μέχρι το τέλος. Μόνο εκεί υπάρχει τελεία:

«Ο Χρήστος Αγγελόπουλος έχοντας διαγράψει ήδη μια μεγάλη πορεία στα μουσικά δρώμενα της χώρας, με αρκετές πετυχημένες επίσημες κυκλοφορίες, τραγουδώντας στο πλευρό γνωστών καλλιτεχνών όπως του Γιάννη Πουλόπουλου, του Τόλη Βοσκόπουλου, του Σταμάτη Κόκοτα, του Στέλιου Διονυσίου, του Γιάννη Πάριου, της Αλέκας Κανελλίδου, της Τζένης Βάνου, του Φίλλιπου Νικολάου, του Δημήτρη Μητροπάνου και πολλών άλλων,
επιστρέφει μέσα από την InSideOut Music Web Promotion με το νέο του Digital Single «Δοκιμασία» σε στίχους της Ελένης Γιαννατσούλια και μουσική του Νίκου Τερζή, συντελεστών που δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς οι υπογραφές τους βρίσκονται σε πολλές και γνωστές επιτυχίες στην Ελλάδα και όχι μόνο, θέλοντας να συνεχίσει με σεβασμό στο κοινό την καλλιτεχνική του πορεία».

Κοινωνικό βίντεο για ένα κοινωνικό, στην ουσία, πολιτικό τραγούδι, με ερωτικό πρόσχημα. Άσε που ο καθένας το δουλεύει κατά πως θέλει. Ντούμπλε φας, ανάλογα με τον ακροατή και τις ανάγκες του. Δεν είναι τυχαίο ότι συμμετέχει και ο Γιάνναρος, ο μεγάλος Φλωρινιώτης!!!
Και για να δείτε πόσο μπροστά είναι ο Φάλτσος, εγώ τον Αγγελόπουλο, τον είχα κόψει ότι θα πάει μπροστά, από το πρώτο του γκραν σουξέ… Οι μπλε σου οι ματιές, μ’ ανάψανε φωτιές…

Πάντα τέτοια!

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!