Τα Χριστούγεννα του Ρουβά, του Γονίδη, του Δάντη και των φίλων τους

(ΑΚΟΥΣΤΕ) Αμάν αμάν κι αμήν αμήν, να γίνουμε πάλι παιδιά και χιόνια στα καμπαναριά.
Δίνουν μηνύματα οι καλλιτέχνες με τον τρόπο τους, χρονιάρες μέρες που είναι. Τι νομίζετε μόνο μπουζούκια, πίστες και χα χα χα. Οι αστέρες βάζουν τ’ αστέρια στο χριστουγεννιάτικο δέντρο των σπιτιών και της ψυχής μας.

Ως Φάλτσος βλέπετε έχω κάνει και ποιητής και όχι μόνο για τα μάτια μιας μικρής.

Άλλοι να με λεν αλήτη, κι άλλοι Ρίτσο και Ελύτη (κλεμμένο το ‘χω).

Στις δύσκολες μέρες μας, ευτυχώς υπάρχουν και τραγούδια αναφοράς από ευαισθητοποιημένους καλλιτέχνες, αφού όπως έχω ξαναγράψει, υπεράνω όλων η τέχνη.

Τέλος πάντων, πρώτο χαρμόσυνο χτύπημα έρχεται από την παρέα που συσπειρώθηκε (καμία σχέση με τις εφκληματικές σπείρες, μην πάει ο νους σας στο πονητό) στο τραγούδι του Βασίλη Δήμα.
Ίσα ίσια το εν λόγω τραγούδι έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα με τα έσοδα από τα κατεβάσματα να πηγαίνουν στους πληγέντες της Μάνδρας.
Κατεβάστε το, αμέσως και αβλεπί!

Αυτά είναι τραγούδια κύριοι… που έλεγε κι ένας Μεγάλος.
Τώρα ότι και να λέμε ο σκοπός αγιάζει τα μέσα...

Το δεύτερο χριστουγεννιάτικο χτύπημα χαράς έρχεται από τον Σάκη -ένας είναι ο Σάκης- που επαναπροσδιορίζει τον ίδιο του τον εαυτό. Έτσι κάνουν πάντα οι κορυφαίοι. Κι αν δεν το ξέρεις, δεν είσαι κι ούτε υπάρχει περίπτωση να γίνεις. Η πραγματικότητα είναι αμείλικτη.

Μεταφέρω το δελτίο τύπου:

«Με εντελώς διαφορετικό ηχόχρωμα, ολοκαίνουργια ηχογράφηση απ' τη ζεστή φωνή του #TheOneAndOnly Σάκη Ρουβά και με την προσθήκη της απρόσμενης παρέας των Deevibes, του γκρουπ που έφτασε στον τελικό του X-Factor 2, το «Χρόνια Πολλά» παίρνει νέα πνοή και έρχεται σε μια άκρως ανανεωμένη και γιορτινή 2017 Version.

Η σύνθεση και η νέα ενορχήστρωση/παραγωγή είναι του Νίκου Τερζή και οι στίχοι του Βαγγέλη Κωνσταντινίδη».

Αλλά εγώ ως παλιός, κι επειδή μένω στα κλασικά παρουσιάζω την πρώτη και αυθεντική εκτέλεση του #TheOneAndOnly, να προσθέσω best of the best & cia, Sakis live!

Πώς να μην είναι μετά αυτή η καλύτερη χρονιά.

Α ρε Σάκη!

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!