Ο Σάκης στο Κρεμλίνο - Δακρύσανε και οι κολώνες!

(ΔΕΙΤΕ… ΤΟ VIDEO) Αυτά είναι show κύριοι!
Παραφράζω τον Στελάρα, που έλεγε «αυτά είναι τραγούδια κύριοι», όχι τίποτ’ άλλο αλλά για να ξέρετε πως ο δικός σας άνθρωπος που γράφει αυτές τις γραμμές, ο Βαγγέλης ο Φάλτσος, έχει και γνώσεις και κουλτούρα. Σα να λέμε σπορ και θέαμα. Όπως αυτό του Σάκη στο Κρεμλίνο, που μοιραία το παλικάρι, γνώρισε την αποθέωση.

Το νταλαβέρι ήταν κερασμένο από τον Ιβάν Σαββίδη που ξεκίνησε την ομιλία του στη Μεγάλη Αίθουσα Τελετών του Κρατικού Ανακτόρου του Κρεμλίνου της Μόσχας. Ακολούθησε το Ακαδημαϊκό Χορευτικό Συγκρότημα «Ιγκόρ Μοϊσέγεβ», η Ανδρική Χορωδία του Πατριαρχείου Μόσχας, η Βυζαντινή Χορωδία «Thessalonikeis Umnodei» με τον μαέστρο Ιωάννη Λιάκο, και οι αδερφοί Τσαχουρίδη με τη συνοδεία λαϊκού συγκροτήματος ποντιακών χορών.

Μετά περάσαμε στα νεότερα με Αργυρό και Ασλανίδου, η οποία μου λένε είπε και ποντιακά, κι ύστερα -μην κοιτάτε που λένε δεν υπάρχει ύστερα- εκάεν και το Τσάμπασιν κι επέμναν τα τουβάρεα γιάρ γιάρ αμάν.

Ήρθε η ώρα του Σάκη, ένας είναι ο Σάκης!

Χαιρετούρες στα ρώσικα, «Shake it», «Σε θέλω σαν τρελός» στα ρωσικά, «Τα παιδιά του Πειραιά», συρτάκι και κάπου εκεί… δακρύσανε και οι κολώνες… όπως μπορείτε να τις δείτε και στο video!

?? @sakisrouvas

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Konstantinos Kafiris (@kkafiris) στις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!