Λατρεμένη Πρωτοχρονιά στο Τορόντο!

Μια μεγάλη τραγουδίστρια, μια ξεχωριστή με όλη τη σημασία της λέξης Πρωτοχρονιά!
Είναι κάποιες ειδήσεις, που σου ξύνουν τον… τα πόδια να πούμε τέλος πάντων, σου τρίβουν τα χέρια και σε κάνουν να θες να κλείσεις την πρώτη πτήση για Καναδά. Είναι και ο Μπλεκ στη μέση κι αυτές οι λίμνες του Οντάριο… Τέλος πάντων (δις- αλλά όχι εξαμαρτείν), σας μεταφέρω, δίχως φόβο και πάθος, την είδηση που μόλις διάβασα. Προς αποφυγήν πάσης παρεξηγήσεως το δελτίο μεταφέρεται αυτούσιο. Βλέπετε έτσι ξηγιούνται οι άντρες οι σοβαροί και καθαροί. Κι εγώ, σεμνά και ταπεινά δηλώνω, πως τα παντελόνια που φορώ τα τιμώ. Αντίθετα βέβαια με εκείνους που όσες φορές άκουσα από τα χείλη τους τη συγκεκριμένη φράση, αποδείχτηκαν οπαδοί της φούστας, την οποία και εκτιμώ και δηλώνω απερίφραστα πως μου αρέσει στα καλοβαλμένα θηλυκά κορμιά.

Και σταματώ εδώ, εγώ, ο Βαγγέλης ο φάλτσος, ο δικός σας άνθρωπος, γιατί δεν θέλω άλλο να σας κουράζω…

Η είδηση:

Οι Έλληνες του Τορόντο στο Καναδά θα υποδεχθούν τον καινούργιο χρόνο με αγαπημένα δημοτικά και παραδοσιακά τραγούδια .

Αφορμή η παρουσία στις 31 /12 της Έφης Θώδη στο "CRYSTAL FOUNTAIN BANQUET HALL" που θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα γεμάτο από λατρεμένα Ελληνικά μουσικά χρώματα!

Σταματώ εδώ, και τρέχω για το αερόπλανο!

Καλή Πρωτοχρονιά, σε όλους τους άτυχους που δε μπορούν να έρθουν μαζί μας στο Καναδά. Δυστυχώς έτσι είναι η ζήση! Υπομονή, κάποιοι λένε πως θα γυρίσει κι ο τροχός!

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

test648413907