Η Δέσποινα Βανδή «ψάχνει τα Ελληνικά της»

(ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO) Η Δέσποινα Βανδή δέχεται την κριτική «εκ των υστέρων» αλλά όχι «εκ των προτέρων».
Η Δέσποινα Βανδή στη συνέντευξη τύπου που δόθηκε για το μιούζικαλ Mamma Mia στο οποίο συμμετέχει, ζορίστηκε να απαντήσει σε ερώτηση δημοσιογράφου, σχετικά με τη δημοσιογραφική ένδεια και ότι κάποιοι την κρίνουν πριν την δουν.

«...Εγώ θα εκτεθώ μπροστά σας και εσείς θα με κρίνετε εκ των υστέρων. Το εκ των προτέρων δεν το δέχομαι...» είπε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Βανδή.

Και έχει μεγάλο δίκιο η κοπέλα. Πρώτα δες με κι ύστερα πες το μακρύ και το κοντό σου ρε φίλε, που τολμάς να εκφέρεις άποψη εκ των προτέρων… Ποιος είσαι; Και το σημαντικότερο: Ποιον πας να κρίνεις, ρε Καρατάδε;

Τους μεγάλους ανθρώπους της τέχνης μας; Πολύ καλά έκανε η Δέσποινα Βανδή και απάντησε όπως πρέπει, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους. Ελπίζω να βρήκε και τα «Ελληνικά» που έψαχνε. Αλλά και χωρίς αυτά η Δέσποινα είναι μία και μοναδική.

Πρέπει να χαιρόμαστε που έχουμε καλλιτέχνες του διαμετρήματός στην Ελλάδα. Και πολύ μας πέφτει. Δείτε το video και θα καταλάβετε πόσο σοβαρολογώ, εγώ ο Βαγγέλης ο Φάλτσος, ο δικός σας άνθρωπος, που λέει το κάθε τι με το όνομά του.

Video

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

test970948661