Α ρε Τόλη τι τραβάς!

(VIDEO) Δύσκολες ώρες για τον Τόλη Βοσκόπουλο που καλείται να πληρώσει όχι μόνο τα δικά του «σπασμένα» αλλά και αυτά της Άντζελας Γκερέκου.
«Ήρθαν τα μαντάτα σου» δε λέει το γνωστό λαϊκό τραγούδι. Μόνο που αυτά για τον Τόλη Βοσκόπουλο είναι «πικραμένα».

Δύο δύο δικαστικές αποφάσεις έβγαλαν τη λυπητερή: Η κυρία Γκερέκου, σύντροφος του Τόλη, χάνει το σπίτι της στο Παλαιό Ψυχικό αλλά και την εγγυητική των 83.000 ευρώ που είχε καταθέσει. Ο δε Βοσκόπουλος με την υπ' αριθμόν 582/2016 του Πρωτοδικείου Αθηνών καλείται να καταβάλει το ποσό των 9.000 ευρώ για κοινόχρηστα πολυκατοικίας στην οποία διαθέτει τρία διαμερίσματα.

Κι επειδή ο Βαγγέλης ο Φάλτσος, ο δικός σας άνθρωπος, θέλει να είναι ξεκάθαρος, όπως πάντα, και να σας παρέχει πληροφορίες ποιότητας -πάνω απ’ όλα- σας αναλύω τις λεπτομέρειες των ειδήσεων.

Η πρώην υπουργός Άντζελα Γκερέκου είχε «στάξει» τα 83.000 ευρώ συμμετέχοντας σε διαγωνισμό για ακίνητο στο Παλαιό Ψυχικό το 2013. Αφού όμως αναδείχθηκε πλειοδότης δεν εμφανίστηκε ποτέ για να καταβάλει το τελικό μάρμαρο των 800.000. Πέρασαν οι μήνες, πέρασαν οι χρόνοι και η επιτροπή που είχε αναλάβει τη διενέργεια του διαγωνισμού προχώρησε στον επόμενο πλειοδότη και η προκαταβολή πάει περίπατο…

Η υπόθεση για τα 9.000 κοινόχρηστα του Τόλη, ξεκίνησε μετά από αγωγή της διαχειρίστριας. Ο Βοσκόπουλος μέσω της δικηγόρου του, στη δίκη που διεξήχθη το Νοέμβριο του 2015, είπε, είμαι «στενεμένος» και πάμε για αναβολή…

Όμως τελικά, όσο μεγάλος κι αν είσαι, καλλιτεχνικά εννοώ -γιατί ο Βαγγέλης ο Φάλτσος λατρεύει Τόλη και αναγνωρίζει Γκερέκου- έρχεται κάποια στιγμή η ώρα να πληρώσεις.

Μη φοβάστε ο Τόλης ξέρει από δύσκολες κι έχει τον τρόπο του να καθαρίζει:

Video

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

test1198230402