Τα ποτά των καλλιτεχνών!

(PHOTOS) Δεν είναι λίγες οι φορές που καλλιτέχνες, Έλληνες ή ξένοι, επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους πέραν της μουσικής.
Έτσι, αρκετοί απ’ αυτούς, μεταξύ άλλων επιχειρηματικών κινήσεων, έχουν κατά καιρούς κυκλοφορήσει ποτά με την επωνυμία τους, είτε αλκοολούχα, όπως μπύρα, είτε όχι, όπως ενεργειακά ποτά.

Την καταγραφή όσων απ’ αυτούς μπορέσαμε να θυμηθούμε, ξεκινά ο δικός μας Στέλιος Καζαντζίδης, ο οποίος λίγο μετά τα μισά της δεκαετίας του ’70 κι αφού αποφάσισε να αποσυρθεί από τη δισκογραφία, κυκλοφορεί το ούζο «Υπάρχω», βαφτισμένο από το γνωστό τραγούδι του.
Oyzo Yparxw
Άλλος Έλληνας δε μας έρχεται στο μυαλό, οπότε και περνάμε στη διεθνή σκηνή, με έτερο μακαρίτη, τον Michael Jackson, ο οποίος κατά τη διάρκεια της «HIStory» παγκόσμιας περιοδείας του, το 1997, κυκλοφόρησε το ενεργειακό ποτό «Mystery Drink», κάτι σαν το γνωστό μας Red Bull, που αποτελεί πλέον συλλεκτικό αντικείμενο για τους θαυμαστές του βασιλιά της ποπ!
jackson
Σειρά έχει το κατ’ εξοχήν συναυλιακό ποτό, η αγαπημένη όλων μας μπύρα, που κατά καιρούς πήρε ονόματα πολλών και διαφόρων συγκροτημάτων, κυρίως, βέβαια, της metal σκηνής.

Έτσι λοιπόν, μπύρα έγιναν οι Iron Maiden. Η περίφημη «Trooper», από την ομώνυμη κλασική επιτυχία της μπάντας, διατίθεται χύμα σε ποτήρι, σε μπουκάλι, αλλά και σε κουτάκι!
iron maiden trooper beer can
Μπύρα έγιναν και οι Metallica, σε συνεργασία με τη Budweiser, η οποία κυκλοφορεί σε περιορισμένο αριθμό κουτιών σύντομα, οπότε οι συλλέκτες και οι πότες καλό θα ήταν να σπεύσουν!
metallica budweiser beer
Οι Queen από την άλλη, γιόρτασαν την 40η επέτειο της τεράστιας επιτυχίας τους «Bohemian Rhapsody» με μία μπύρα Lager Βοημίας, κάτι που είχαν ξανακάνει με το «Killer Queen», που γιορτάστηκε με την κυκλοφορία βότκας!
Killer Queen vodka
Οι Kiss με τη σειρά τους κυκλοφόρησαν μπύρα, με το ευφάνταστο όνομα «Destroyer», δηλαδή «καταστροφέας», αλλά και κρασάκι για πιο light καταστάσεις.
Kiss wine beer
Τέλος, οι Motörhead πήγαν το πράμα ακόμα παρακάτω, ξεπερνώντας τα άλλα συγκροτήματα, αφού με την επωνυμία τους κυκλοφόρησαν όλα τα παραπάνω, δηλαδή lager μπύρα, βότκα, αλλά και κρασί από την Αυστραλία, σε ροζέ και κόκκινο!
moptohead
Αν, με όλα αυτά, σας άνοιξε η όρεξη για μπύρα, διαβάστε εδώ τι συμβαίνει στο σώμα μας κάθε φορά που πίνουμε μπύρα! Cheers!

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates