Οι 6 πιο δημοφιλείς θεωρίες συνωμοσίας

Ιλουμινάτι, δολοφονία Κένεντι, αεροψεκασμοί κ.α.
08/07/2018
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι θεωρίες συνωμοσίας, είτε γι' αυτούς που πιστεύουν σε κάποιες και τις υποστηρίζουν φανατικά (εμμονικά πολλές φορές), είτε γι' αυτούς που δεν τις παίρνουν στα σοβαρά, έχουν μια γοητεία όπως και να το κάνουμε.

Παρακάτω ακολουθούν 6 απ’ τις δημοφιλέστερες:

«Οι Ιλουμινάτι»

Πολλοί πιστεύουν ότι μια κλειστή «κάστα» ανθρώπων, είτε αυτοί είναι Εβραίοι, είτε μασόνοι, είτε οι «Ιλουμινάτι», έχουν ένα σχέδιο κατάκτησης του κόσμου. Πλούσοι άνθρωποι, με πολιτική επιρροή, μυημένοι σε κάποια μυστική οργάνωση, οργανώνουν την «νέα τάξη πραγμάτων», σ΄ ένα δυσοίωνο μέλλον όπου όλοι οι άνθρωποι θα είναι υποταγμένοι στο απολυταρχικό τους καθεστώς.


Η 11η Σεπτεμβρίου ήταν σκηνοθετημένη απ’ την Αμερικάνικη κυβέρνηση

Όσοι ξέρουν την «αλήθεια» σ’ αυτή την περίπτωση υποστηρίζουν ότι η κυβέρνηση Bush, γνώριζε για την επίθεση των δύο αεροπλάνων αλλά επέτρεψε να γίνει, έτσι ώστε να βρεθεί αφορμή για την εισβολή των Αμερικάνων στο Ιράκ. Επίσης ισχυρίζονται ότι υπήρχε σχέδιο κατεδάφισης των Δίδυμων Πύργων, καθώς τα αεροπλάνα μόνα τους δεν ήταν ικανά να τους κατεδαφίσουν.
consperacy2 10 11
Η δολοφονία του Τζον Κένεντι

Καθώς ποτέ δεν ξεκαθαρίστηκε ποιός κρύβοταν πίσω απ’ τη δολοφονία του Τζον Κένεντι και δεν δόθηκε ποτέ μια σαφής εξήγηση, οι θεωρίες συνωμοσίας σχετικά μ’ αυτό το γεγονός ήταν λογικό να ξεσπάσουν. Παρ’ ότι ο Lee Harvey Oswald, πήρε την ευθύνη για την δολοφονία, υπάρχουν αρκετές θεωρίες ότι από πίσω κρύβονταν υπηρεσίες όπως η CIA, η KGB ή η μαφία.
conspiracy 2
Η αποβίβαση στο φεγγάρι

Ένα από τα σημαντικότερα επιτεύγματα της ανθρωπότητας αμφισβητείται μέχρι σήμερα από πολλούς. Η θεωρία συνωμοσίας υποστηρίζει ότι το γεγονός ήταν σκηνοθετημένο από τη NASA και την αμερικάνικη κυβέρνηση και πως λόγω του Ψυχρού Πολέμου ήθελε να ανυψώσει την εθνική υπερηφάνεια των Αμερικάνων.

Συνέχεια αυτής της θεωρίας είναι πως η όλη αποβίβαση γυρίστηκε σε στούντιο του Hollywood και μάλιστα σκηνοθέτης ήταν ο Stanley Kubrick, που εκείνο τον καιρό είχε σκηνοθετήσει την ταινία επιστημονικής φαντασίας 2001: A Space Odyssey, και φαίνεται πως είχε τα μέσα να κάνει κάτι τέτοιο.
conspiracy3
Το φάρμακο για τον καρκίνο έχει βρεθεί

Γνωστή στη Αμερική και ως «Big Pharma», αυτή η θεωρία υποστηρίζει πως η FDA, ο κυβερνητικός οργανισμός που είναι υπεύθυνος για την δημόσια υγεία δεν δίνει το φάρμακο για τον καρκίνο. Αρκετά τραβηγμένη σαν θεωρία, που υποστηρίζει ότι όσοι είναι μπλεγμένοι σ’ αυτή την υπόθεση έχουν χρησιμοποίησει το φάρμακο, είτε για να γιατρευτούν οι ίδιοι είτε οι συγγενείς τους.
hqdefault
Αεροψεκασμοί

Πολλές θεωρίες συνωμοσίας έχουν συνδεθεί πολιτικά με την συντηρητική δεξιά και έχουν χρησιμοποιηθεί ακόμα και στην Αμερική από πολιτικά κόμματα (βλ. globalists). Μία τέτοια θεωρία είναι και αυτή των αεροψεκασμών. Σύμφωνα μ’ αυτή τη θεωρία οι γραμμές που αφήνουν τα αεροπλάνα στον ουρανό είναι χημικά τα οποία χρησιμοποιεί η κυβέρνηση για να μας ελέγχει και να μας κρατά υπνωτισμένους. Βέβαια μια λογική εξήγηση γι' αυτά τα «αέρια», είναι ότι δημιουργούνται από τον συνδυασμό του ατμού που αφήνουν οι μηχανές των αεροσκαφών με τις χαμηλές θερμοκρασίες που υπάρχουν σ’ αυτά τα υψόμετρα.
conspiracy 4

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!