Έρχονται οι Βιγκανοσέξουαλς!

Ισχυρίζονται πως είναι οι καλύτεροι εραστές. Μάθε για τον τρόπο ζωής και τα τραγούδια τους.
Υπάρχουν και στην Ελλάδα και μάλιστα ετοιμάζουν Φεστιβάλ. 

Τι είναι οι Βιγκανοσέξουαλς;  

Πρώτα-πρώτα, χορτοφάγοι. Δεν τρώνε τίποτα που προέρχεται από το ζωικό βασίλειο, ούτε γάλα, ούτε αυγά. Για το γάλα, λένε, πως προκαλεί καρκίνο.

Αρνούνται να έχουν σεξουαλικές σχέσεις με κρεατοφάγους.

Συνεπώς, μία/ένας βιγκανοσέξουαλ πηγαίνει μόνον με ομοϊδεάτισσα/τη.

Στις φωτογραφίες βλέπουμε ελληνίδες βιγκανοσέξουαλς (οι φωτογραφίες από τον Costas Lycavittos), στο Athens Pride 2017. Οι κοπέλες βάφονται με τα χαρακτηριστικά χρώματα της Περηφάνιας, ενώ γράφουν στα μπράτσα και σε άλλα γυμνά μέρη του σώματος τις λέξεις VEGANOSEXUALS, ANIMAL RIGHTS, NO HATE και άλλες ανάλογης νοοτροπίας.
2-VEGANOSEXUALS By Costas  Lycavittos 2017.jpg
Στο βίντεο GO VEGAN, που έχουν αναρτήσει στο youtube, οι Βιγκανοσέξουαλς ισχυρίζονται πως είναι καλύτεροι και αποδοτικότεροι στο σεξ, από ότι είναι οι κρεατοφάγοι. Στο βίντεο, ένας κρεατοφάγος παρουσιάζεται σαν εντελώς τζούφιος εραστής, αλλά και μεγάλος γκαντέμης. 

O Βιγκανισμός (veganism) είναι ένας τρόπος ζωής, που αγωνίζεται για τα δικαιώματα των ζώων. Τα τραγούδια των Βίγκανς μιλούν για Ειρήνη, Μητέρα Γη, Αγαπάτε τα Ζώα και άλλα ανάλογα, που θυμίζουν φιλοσοφία των χίπις. 

Ένα χαρακτηριστικό, είναι το The Vegan Song, ραπ της Vegan Warrior Princess.

Το Φεστιβάλ Vegan Life Festival


Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Αθήνα, το Vegan Life Festival μαγειρεύεται πυρετωδώς και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Ιουλίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι, με ελεύθερη είσοδο.
VEGAN LIFE FESTIVAL 2017.jpg
Το φεστιβάλ θέλει να δείξει πως το να είσαι vegan είναι εύκολο, οικονομικό, διασκεδαστικό και με πολλά οφέλη σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο.

Μια μεγάλη γιορτή για τον vegan τρόπο ζωής που θα περιλαμβάνει ομιλίες, εργαστήρια, ενημερωτικό υλικό, σταθερό χώρο με δραστηριότητες για παιδιά, έκθεση cruelty free και vegan προϊόντων, καθώς και πολύ, λαχταριστό, vegan φαγητό που θα επιμεληθούν vegan και vegan friendly επιχειρήσεις εστίασης.

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

test1001869286